2777
2789
بیرون نرفتیم چون کنکور دارم البته اگه بهونه نکرده باشهکادو هم گاهی اوقات میخره

امیدوارم بهانه نباشه وگرنه خیلی زرنگه الان یه بیرون برید کافه ساده ۲۰۰٫۳۰۰ تومن خرج میشه دیگه رستوران و اینا بماند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواصلا زن نیستی یه پسر۱۷ ساله ای

یه دخترم که بجای فروش خودم در اینده مستقل ازدواج میکنم 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

طبق تاپیکی ک قبلا زدی ؛درسته یه حسادتی تو وجودت هست🤣🤣🤣🤣

نه من پدرم خیلی دست و دلبازه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میدونید بچه ها من حس میکنم مقصر مادرشوهرمه🥲

چون شوهرم خودش آقاست رفتارش باهام خیلی خوبه ، قشنگ با رفتارش بهم میفهمونه که من هرچی دارم برای توهم هست ، من اگه زحمت میکشم کار میکنم برای توعه

تنها خصوصیت بدی که داره اینه که از مادرش خییییلیی حرف شنوی داره

معلوم نیست میفروشید خودتونو یا ازدواج میکنید؟

اینقد حقیروندیده ای که برات عجیبه یه شوهر خرج زنشو بده تو حتی ارزش بحث کردن هم نداری حیف وقت من که فکرکردم دارم واسه یه آدم میزارم و توضیح میدم

دقیقا.نمیدونم این شاید جز قرار داد عقدشون هست ک جز خوراک و پوشاک هیچ حق دیگه ای ندارن.من و صدها نفر ...

بنده خدا شرایط خوبی ندارن فک کنم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اینقد حقیروندیده ای که برات عجیبه یه شوهر خرج زنشو بده تو حتی ارزش بحث کردن هم نداری حیف وقت من که ف ...

حقیر اونیه که تن خودش رو در ازای هزینه زندگیش میفروشه نه کسی که قراره مستقل بشه 🤘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب به فکر بندازش این سری بهش بگو ی گوشی مثل گوشی اون میخای بگو فلان چیز برات بخره جعبه کرم یا همون م ...

خودش گفته بعد کادو قبولی کنکورت برات آیفون میخرم