2777
2789
عنوان

کیا بعد از خیانت زندگیشون بهتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 111 پست
آره عزیزم .البته منم شوهرم خیانت میکنه و مشخصه حتی با وجود خیانت کردن هم حالش خوب نیست.منم مهم نیس ب ...

حالت چجوریه وقتی میدونی خیانت میکنه؟؟؟ 

من بار آخر نتونستم ببخشم اصلا هم پشیمون نیستم البته خیانت شوهر من جنسی بود اونم چند ماه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار نصف شب ساعت سه گوشیشو برداشتم واتساپ و تلگرام نداشت نصب کردم چکش کردم اینیستاشو چک کردم هیچی ...

من خودمم چون خیانت عاطفی کردم و الان اصصصصلا دلم نمیخواد باز آرامش زندگیم به هم بریزه حس میکنم اونم نمیخواد تکرار کنه . البته بعد از خیانت من ۱۸۰ درجه رفتارش باهام بهتر شد دیگه کمبود توجه ندارم خدا رو شکر. منم دیگه تحقیرش نمیکنم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بله خیلیا الان خیانت دیدن مخصوصاخانوما مجبورن به خاطر یه سری مسائل کوتاه بیان اما هیچ مرد خائنی سربه ...

شاید بهتره بگیم هیچ مردی کاملا سربه زیر نیست نه فقط خائن ها

نه ولی دیگه باهاش اصلا حرف نمیزنم برا خودم و بچم زندگی میکنم اونم شب میاد میخابه صبح میره بعضی وقتام ...

وای خیلی سخته خواهرمم همچین شرایطی داره مال اون خیانت نیس اما انگار خونه‌شون اداره‌س شوهره میاد میره بدون محبتی

واسه خیلیا از اطرافیانم و دوستام و کسایی که میشناسمشون اتفاق افتادهواقعا زیاد شده

بله دقیقا انگار سواد رابطه اینا رو می‌طلبه برات عادی بشن این مسائل

چون بار اولش بوده تونستی ببخشی به خودت و زندگیت یه فرصت دیگه دادی ولی بار دوم هییییچ توجیحی نداره ان ...

موافقم قطعا نمی‌پذیرم. انشالله

آره عزیزم .البته منم شوهرم خیانت میکنه و مشخصه حتی با وجود خیانت کردن هم حالش خوب نیست.منم مهم نیس ب ...

مشکلی نداره؟من وقتی خیانت کردم رفتیم مشاور گفت اختلال دوقطبی داری و دست خودت نیست تا یه حدی. الانم روابطم رو محدود کردم و با کسی ارتباط خاص ندارم نکنه باز پیش بیاد.

پس مقصر اصلی تویی 🤦‍♀️

شاید

منم خیلی بهش میگفتم نیازهام رو 

اهمیت نداد

میگفتم محبت کلامی، میگفت اینا همه‌ش اداس

مناسبت ها کادو نمیداد الانم نمیده

کنترل گر و شکاک بود

چند سال زودانزالی داشت نمیرفت دکتر

خیانت توجیه نمیشه اما الان که رفتارش خوب شده منم آرامش دارم

حالت چجوریه وقتی میدونی خیانت میکنه؟؟؟ من بار آخر نتونستم ببخشم اصلا هم پشیمون نیستم البته خیانت شوه ...

منم نبخشیدم.اوضاع منم مث شماس.بخاطر بچه ها زیر یک سقفیم.البته دیگه حالم بد نیس چون دوسش ندارم دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
مشکلی نداره؟من وقتی خیانت کردم رفتیم مشاور گفت اختلال دوقطبی داری و دست خودت نیست تا یه حدی. الانم ر ...

شوهر من عادت کرده.از مجردیش متاسفانه .و من نمیدونستم.افسرده هم هست البته.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
منم نبخشیدم.اوضاع منم مث شماس.بخاطر بچه ها زیر یک سقفیم.البته دیگه حالم بد نیس چون دوسش ندارم دیگه

چند وقته؟؟ 

این نکبت توقع بخشش دارم هر سری پیام میده قهوه ایش میکنم باز از رو نمیره. با این کاراش بیشتر ازش متنفر میشم