2777
2789
عنوان

رلم سربازه رابطمونم لانگ بوده هر بار که میره حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 37 پست
دقیقا مشکلم همینه ب اینده فکر میکنمو غمگینر میشم چون میدونم منو برای همیشه نمیخاد اخرای دیت میشه کلا ...

یا خدا میدونی که ی روز ولت میکنه و خدت انقد بهش وابسطه کردی.؟؟! بیخیال بابا

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا مشکلم همینه ب اینده فکر میکنمو غمگینر میشم چون میدونم منو برای همیشه نمیخاد اخرای دیت میشه کلا ...

ما ۳ ساله لانگیم هنوزم یک بار ندیدیم از نزدیک

خیلی خیلی از شما هم نسبت بهم دور تریم

حس میکنم منم یروز ببینمش خیلی اضطراب بکشم 

ولی عزیزم زندگی ینی در لحظه حالت خوب باشه

چرا خوشحالی رو برای خودت زهر میکنی ؟ یکاری میکنی بدتر از اومدن پیشت بترسه

البته اون بدرک ، تو نباید به خودت برای یه دیدار انقد سخت بگیری

مگه اون کیه ، غرییه ک نیست ادم فضایی ک نیست قاتلم ک نیست اونم یه آدمه مث تموم ادما ک راحت از کنارشون رد میشی ولی فقط دوسش داری

این دوست داشتن باید حالتو بهتر کنه نه بدتر ک

یکم روی خودت کار کن

ارزششو نداره اینطوری کنی با خودت ی مدت دیگه ب حرفم میرسی

نمیتونم جدا شم

اون خیلی نرماله پر اشتهاعه همش خندونه یا اینکه همه خرجارم اون میده  من سردرد دلدرد هزار فکرو خیال خیلی شرمنده میشم 

ما ۳ ساله لانگیم هنوزم یک بار ندیدیم از نزدیکخیلی خیلی از شما هم نسبت بهم دور تریمحس میکنم منم یروز ...

دقیقا درست میگی 

من ۳ بار دیدمش و هر بار همینه شرایط نمیدونم چطور کنار بیام استرس هم طکری نیست ک دستم بلرزه یا گیج بشم یا تپش قلب معدم بهم میریزه و وقتی میام خونه حالم خوب  میشه...مادرم همیشه برام غذا درست میکنه دائم میفته دنبالم ک گشنه نمونم وقتی با رلم یروز بودم متوجه شدم دنیای بعد از مادرم خیلی فرق داره ....خودتیو خودت!اون هر چی دستش میومد میخورد ولی من دائم بالا میاوردم از بهتزین غذا بگیر تا چیزای ساده اما اون راحت کنار میومد با شرایط و نمیدونم اگر با پسر دیگ ایم باشم همینه یا این فرق داره

دقیقا درست میگی من ۳ بار دیدمش و هر بار همینه شرایط نمیدونم چطور کنار بیام استرس هم طکری نیست ک دستم ...

قبلش یه پرانول ۵ میلی بخور

اضطرابتو کم کنه البته به نظرم برو دکتر سر خود نخور

چجوری میتونی ۳ سالمن یکساله لانگمدیشب دعوامون شد خسته شدیم از لانگ

ماهم بحث زیاد داشتیم ولی خب خیلی بستگی ب دو طرف داره

بجاش وقت میزاریم

باهم بازی میکنیم ، درس میخونیم ، فیلم نگاه میکنیم میریم ویدیوکال 

نمیزاریم اون ذوق خراب شه

البته بیشتر این کارا ذوق زن هست تو رابطه ولی خب اونم پایه اس

ماهم مشکلاتمون زیاده مخصوصا مالی حتی شده کات کنیم ولی خب فرمالیته بوده همیشه

خداروشکر با اینکه دوره ازم باز میدونم ادم با اصالت و خوبیه