2777
2789
اینجا بپرسید جواب میدم

فهمیدم فالور وقیح هستی. من نشخوار ذهنی دارم از دیشب ذهنم واقعا داره میترکه که نکنه عکس منم گزاشته باشه ولی من چنددددتا کاربری داشتم

از سال ۱۴۰۰ تا الان

میشه یه زحمت بکشی ولطف کنی از اون سال برام اسکرین بگیری

البته دونه دونه نمیگم ها

کلی عکس بگیری اونجوری ک مثلا چن تا چن تا داخل عکس مشخصه واقعا از دیشب خوابم نبرده بخدا ذهنم ناجور درگیره اصلا نمیتونم به کارام برسم

یه تعلیقی سیاسی🤕

فهمیدم فالور وقیح هستی. من نشخوار ذهنی دارم از دیشب ذهنم واقعا داره میترکه که نکنه عکس منم گزاشته با ...

خوب کاربریاتو بگو 

۴۰۰ تا عکس گذاشته از سال تقریباً ۲۰۱۹ ۲۰۲۰ تا همین الان 

من دیشب تا جایی که تونستم یه سریا رو گذاشتم اونایی که خیلی جدیدتر بود حالا مال یه سال اخیر بودو گذاشتم تگشونم کردم ولی خب ظاهراً خیلیاشون دیگه توی سایت نیستن و تعلیق شدن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاربریاتو بگو ۴۰۰ تا عکس گذاشته از سال تقریباً ۲۰۱۹ ۲۰۲۰ تا همین الان من دیشب تا جایی که تونستم ...

یادم نیست کاربریامو بقران

دارم روانی میشم بخاطرشم اینستا وصل کردم ریکوئست دادم قبول نمیکنه

کاربریام اصلا یادم نیست زیاددددد بودن شاید بگم بالا ۱۰ تا

یه تعلیقی سیاسی🤕

یادم نیست کاربریامو بقراندارم روانی میشم بخاطرشم اینستا وصل کردم ریکوئست دادم قبول نمیکنهکاربریام اص ...

من هم نمی‌تونم اسکرین شات بگیرم بزارم 

در اون صورت علاوه بر اینکه بچه‌هایی که عکسشون هستش به عنوان اینکه من عکسشونو گذاشتم توی سایت می‌تونن ازم شکایت کنن خود وقیح هم چون من از پیج خصوصیش عکس گرفتم می‌تونه ازم شکایت بکنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من هم نمی‌تونم اسکرین شات بگیرم بزارم در اون صورت علاوه بر اینکه بچه‌هایی که عکسشون هستش به عنوان ای ...

بابا حداقل از کاربریاشون عکس بگیر برام 

بخدا لطف بزرگی میکنی

یه تعلیقی سیاسی🤕

بابا حداقل از کاربریاشون عکس بگیر برام بخدا لطف بزرگی میکنی

تو که میگی کاربری‌ها رو یادت نیست من باید دونه دونه بشینم ۲۰۰ تا پست نگاه بکنم بزارم 

ببین منم سر کار میرم منم خونه زندگی دارم منم وقت نمی‌کنم خب عع

تو که میگی کاربری‌ها رو یادت نیست من باید دونه دونه بشینم ۲۰۰ تا پست نگاه بکنم بزارم ببین منم سر کار ...

باشه

تا جاییم که شنیدم وقیح تا عکس کاربرا رو بهش ندی ریکوئستت رو قبول نمیکنه

مشخصه چه ذات کثیفی داری

یه تعلیقی سیاسی🤕

باشهتا جاییم که شنیدم وقیح تا عکس کاربرا رو بهش ندی ریکوئستت رو قبول نمیکنهمشخصه چه ذات کثیفی داری

من از این پیامت اسکرین شات گرفتم و مطمئن باش ازت شکایت می‌کنم 

اصلاً یک درصد شک نکن بابت تهمتی که زدی من مطمئناً ازت شکایت می‌کنم وایسا و نگاه کن

من از این پیامت اسکرین شات گرفتم و مطمئن باش ازت شکایت می‌کنم اصلاً یک درصد شک نکن بابت تهمتی که زدی ...

منتظرتم عزیزم

میخوای آدرس بدم تا بیشتر زحمت نکشی دنبال ادرس بگردی؟؟؟

یه تعلیقی سیاسی🤕

منتظرتم عزیزممیخوای آدرس بدم تا بیشتر زحمت نکشی دنبال ادرس بگردی؟؟؟

نه فتا خودش پیدا می‌کنه خیالت راحت 

اگر چهار نفر مثل من پیگیر تو این سایت بودن شکایت می‌کردن وقیح اینهمه نمی‌ذاشت 

منتها من به خاطر اینکه از رشته تحصیلیم دور افتادم شکایت کردن برام عین نون پنیر خوردن شده استقبال می‌کنم یه همچین اتفاقی بیفته همونجوری که تو اینستاگرام طرف توهین کرد اومد دایرکت رفتم شکایت کردم براش یه سابقه کیفری خوشگل درست کردم که از اون جایی که کار می‌کرد اخراجش کردن اینجور چیزا برای من خیلی اوکی و راحته اصلاً نگران نباش

بچه ها عکس من نیست؟

اسم کاربری آت همین بوده همیشه ؟؟؟من برات می‌بینم ولی اسم کاربریتو بگو با اون کاربری که حالا عکس اینا می‌ذاشتی بگو