2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی انقد مهمه عکس نصف صورت تو فضای مجازی باشه؟حالا اینجا میگیم آشنا هاتون میشناسنتون و تاپیکاتون مش ...

عزیزم عکسا رو با اسم کاربری میذاره

بعد آشنا ببینه میاد و تاپیکاشونو میخونه

اینجوری خیلیا ب فنا میرن

ب هرحال کار فوق العاده زشتیه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

عزیزم از من عکسی نذاشته؟ 🥲 یه عکس نصفه..

دارم میبینم دونه دونه  تگ میکنم دیگه ولی خیلی زیاده نمیشه اصلاً

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دارم میبینم دونه دونه تگ میکنم دیگه ولی خیلی زیاده نمیشه اصلاً

عزیزم عکسا رو مگه با اسم کاربری نمیذاره؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

@هولیا8080‍

این من هرچی تگ‌میکنم همون لحظه آبیه بعد مشکی میشه حالا اگر کسی از دوستاش هست بهش اطلاع بده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁