فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با ۶۶ بار الله گعتن مزاج تغییر میکنه مگ؟؟؟ واقعا منطق نداریدااا چجوری همچین چیز مسخره ای گفتی😑
مسخره چیه عزیزم .مدرک طب سنتی ایرانی بین المللی دارم .افکار و وضعیت روحی بیشتر از غذا روی مزاج تاثیر دارند .از متخصص طب سنتی حاذق بپرسی بهت میگه ،مثلا استرس سرده،خیلی ها مزاجشون گرمه و غذاهای گرم هم می خورن ولی به خاطر استرس شدید و مداوم بیماری ناشی از غلبه سردی می گیرن مثل ام اس
تغییر مزاج وجود. نداره ولی اصلاح مزاج وجود داره ،با تغییر رفتارها و افکار و غذا و سبک زندگی .شربت رضوی هم برای جلوگیری از فراموشی عالیه ،فکر کنم اینترنتی هم بتونی سفارش بدی