2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست
قطعا ههمینطوریه ( شما فکر کنم تستی نخونده بودید زبان رو نه ؟ چون از کنکور حذف شده بود ) .اولا که تست ...

کتاب زبان برای تست سراغ داری یا ن؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

یه سوال معدل دوازدهم و یازدهمت چند شد و خبر داری ک با تراز یا رتبه چند میتونیم سراسری قبول شیم؟

معدل کتبی یازدهمم شد۱۹.۶۱ معدل کل دیپلمم شد ۱۹.۵ معدل کتبی رشته ریاضیم شد ۱۸.۰۵ زبان هم فکر کنم همین شد ( بهت نمراتمو گفتم ) 

بستکی داره چه رشته ای مد نظرت باشه ، بعد اینکه رشتت چیه ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوالاز همسایه و...میان تحقیق،خودمون میگیم کجا ها برید تحقیق؟یا خودشون؟من دوستم میگف کسایی ک میخام ...

نه نیازی نیست بهشون بگی ، اما مسجد محلتون برو که بشناسند تورو 

برای شهر و استان ما که اصلا به شماره های که دادیم زنگم نزدن پرس و جو هم نکردند توی محل ... .

دوستم زبان فرهنگیان روتعلیم تربیت و ۸۰زده بودخود زبان رو ۱۱ایناو دعوت نشد. هر دوش باید بالای ۵۰باشه ...

من تعلیم تربیت ۸۴ زدم هوش رو ۶۵ خود زبان ۲۴ زدم قبول شدم . 

ابجیم تعلیم تربیت نزدیک ۹۰ هوش ۶۰ خود زبانش ۸ زد ( کلا نخونده بود براش سر جلسه هم توجهی نکرد بهش بلند میشد می‌رفت دستشویی و .. ) در نهایت با تراز آخرش ( که شامل امتحانات نهایی و مصاحبه بود ) قبول بود اما کد ۶ خورد یعنی برای این رشته دعوت به مصاحبه نشده بود 

البته امسال چون سخت بود درصد ۲۵ اینا هم تونسته قبولی داشته باشه 

من تعلیم تربیت ۸۴ زدم هوش رو ۶۵ خود زبان ۲۴ زدم قبول شدم . ابجیم تعلیم تربیت نزدیک ۹۰ هوش ۶۰ خود زبا ...

هوش رو چیکا کنم منم خوب بزنم؟میرم قلمچی فقط یدونه سوالشو بزور میتونم جواب بدم

وای توروخدا بهم بگو🤕

خبر داری برا سراسری چقد رتبه یا تراز باید داشته باشم؟یا چند درصد بزنم؟مثلا اینکه میگن پایین تر از ۲۰ ...

نه تا زیر ۸۰-۹۰ هزار بشی میتونی انتخاب رشته کنی فکر کنم اما دانشگاه های غیر انتفاعی و پبام نور و آزاد و ... جزوش هست اگه رشته ای میخوای که دولتی باشه اما برات فرقی نمیکنه تا ۲۰-۲۵ هزار شایدم ۵۰ هزار قبول کنند ( اگه رشته برات مهم نباشه ) 

اگه رشته برات مهم باشه اما دانشگاه نه حتما زیر ۱۵ هزار شو

حالا اگه رشته برات مهمه دانشگاه هم مهمه حتما زیر ۲۰۰۰ بشو

حالا با توجه به رتبه ای که گفتم میتونی بری توی تخمین رتبه ها حساب کنی چه درصد و ترازی میخواد 

هوش رو چیکا کنم منم خوب بزنم؟میرم قلمچی فقط یدونه سوالشو بزور میتونم جواب بدموای توروخدا بهم بگو🤕

اول از همه سوالات استخدامی های بانک و آموزش پرورش قسمت هوش رو حل کن که خیلی شبیه تر هست و دوم اینکه من و ابجیم برای فرهنگیان پکیج اختصاصی فرهنگیان ماز رو گرفتیم که هوشش واقعا عالی بود ، منو ابجیم هوش خیلی ضعیف بودیم ویدیو های این آقا رو دیدیم خیلی کمکمون کرد . در مجموع برای هوش ۱۱ تا ویدیو ۲۵ دقیقه ای بود 

فکر کنم چندتا ویدیو مختلف از حل سوالات ببینی مشکلت حل بشه . حتی جایی مشکل داشتی خواستی از خودم بپرس💕

من تعلیم تربیت ۸۴ زدم هوش رو ۶۵ خود زبان ۲۴ زدم قبول شدم . ابجیم تعلیم تربیت نزدیک ۹۰ هوش ۶۰ خود زبا ...

چه مدارک امتیاز اور میتونم ببرم؟

مسجد که میرم 

بسیجم عادیه فعلا متاسفانه

چادریم

چیکارا کنم ؟برا سوالای مذهبی مصاحبه چی بخونم؟اطلاعاتم کمه

برا سوالای سیاسی اینا چی؟هیچ نمیدونم

برا تعلیم نربیت تستم مبزدی؟چیکا کنم درصدم برع بالا

چه مدارک امتیاز اور میتونم ببرم؟مسجد که میرم بسیجم عادیه فعلا متاسفانهچادریمچیکارا کنم ؟برا سوالای م ...

مدارک تو لیستی که ارایه میشه میتونی ببینی ، الآنم میتونی برای پارسال رو ببینی خودم درست یادم نیست . 

همین خیلی خوبه ، بسیج عادی هم خیلی کمکت می‌کنه 

برای سوالات سایت هیوا جزوه اش خوبه سوالات گزینش عقیدتی 

من تعلیم تربیت کلا ۲ بار خوندم از متن بعدش فقط تست میزدم ( هم متن ها رو مرور کن هم تست بزن ) ( البته برای کتاب آقای قرابتی باز ویدیو از پکیج ماز می‌دیدم خیلی خوب و روون توضیح میداد ) 

مدارک تو لیستی که ارایه میشه میتونی ببینی ، الآنم میتونی برای پارسال رو ببینی خودم درست یادم نیست . ...

قربونت ک جوابمو مبدی♥️♥️♥️

تو چه مدارکی بردی؟مصاحبه ها هر کودوم چن دیقس

قربونت ک جوابمو مبدی♥️♥️♥️تو چه مدارکی بردی؟مصاحبه ها هر کودوم چن دیقس

خواهس عزیزم خوشحال میشم کمکی بتونم کنم 💕

من ۳ مدرک فنی حرفه ای ، جهاد ، مسابقه ژیمناستیک و کاراته 

در مجموع ۳۰ امتیاز بیشتر نگرفتم . 

مصاحبه عقیدتی خیلییی متفاوته و بستکی داره با کی بیوفتی اما حدودا از ۴۰ دقیقه تا ۲-۳ ساعت طول میده 

برای خودم و ابحیم امسال ۲ ساعت طول کشید