2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا امکان ندارد غذای هرروزشون نون لواش بوده باشه و زنده باشن. سر یه سال از سوتغذیه می‌مردن.فقط دوست ...

نون لواش عدسی و فلافل

تازه یکی از گروگان گیرها فوت می‌کنه اینا خودشون همه کارا میکنن کفن و دفن و اینا قابل باور نیس

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

حس میکنم دروغه مگه میشه چن سال هیچی نخوری؟:/ آخه اصن دیگه چیزی ازت باقی نمیمونه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

‍ 🔴 ماجرای رمزآلود خانه وحشت در رشت؛ قرنطينه‌ای که ۳سال طول کشیدیک گروگانگیری بسیار عجیب وغریب در ر ...

یعنی یه گله ادم زورشون به یه پیرزن و زن نرسیده؟😐😐😐

والا تو فیلم ترسناکا یه بچه میتونه به همه غلبه کنه

بابا شهر بوده حتی تو جنگل‌های آمارتون هم همچنین چیزی قابل باور نیست نتونستم هنوز هضم کنم یکم عقلانی ...

همون میگم من تازه اومده بودیم این خونه ساختمون روبرویی رفت آمد مشکوک داشت همون اول فهمیدم دوهفته بعدش هم فهمیدم موضوع از چه قرار..بعد مگ میشه تو اون کوچه همسایه سوپری نونوایی سه سال تمام نگن اینا کی هستن میرن تو اون 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
بابا شهر بوده حتی تو جنگل‌های آمارتون هم همچنین چیزی قابل باور نیست نتونستم هنوز هضم کنم یکم عقلانی ...

همون میگم من تازه اومده بودیم این خونه ساختمون روبرویی رفت آمد مشکوک داشت همون اول فهمیدم دوهفته بعدش هم فهمیدم موضوع از چه قرار..بعد مگ میشه تو اون کوچه همسایه سوپری نونوایی سه سال تمام نگن اینا کی هستن میرن تو اون 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اصلا خیلی عجیبه از بین فامیلا واقعا یکی پیگیر سه پیچ نشده گیر نداده ده نفر رو جپابایه الکی بدن بقیه ...

منم همین رو میگم.اصلا آقا وکیل بوده یعنی هیچ پرونده ای تو دستش نبوده؟طبیعتا یه پول پیش پرداخت واسه هر پرونده میگیرن یعنی کسی نبوده پیگیر وکیلش و پولی که داده بشه و شکایت کنه؟ دو سال مصرف روانگردان و آرامبخش تو صورت تاثیر میذاره.من یه ماه داروی اعصاب خوردم شکل زامبی شده بودم.آدمی که سالمه یهو روانگردان استفاده کنه براش مشکل پیش میاد اونم تو سن بالا ولی بابای خانومه سالم بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم