من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین من فعلاً شروع کردم فستینگو گرفتم یعنی امروز تا ساعت ۶ بعد از ظهر نمیتونم چیزی بخورم ۶ بعد از ظهر برای خودم یه ذره گوشت گذاشتم پخته اونو میخورم ولی چون مقدارش زیاده دیگه میخوام همون رو نصفشو ساعت ۶ بخورم نصفشو ساعت ۱۰ شب بخورم بعدش دیگه چیزی نمیخورم نهایت یه دونه میوه هم بخورم یه دونه موز احتمالاً موقع خوابیدن بخوام بخورم دوباره از ۱۲ شب فستمو شروع میکنم تا فردا ۶ بعد از ظهر چون من اکثراً شبا میرم مهمونی و تو طول روز اگر بتونم فستمو رعایت کنم خیلی خوب میشه شبا که میرم مهمونی میتونم به اندازه کالری مجازم غذاچون من اکثراً شبا میرم مهمونی و تو طول روز اگر بتونم فستمو رعایت کنم خیلی خوب میشه شبا که میرم مهمونی میتونم به اندازه کالری مجازم غذا بخورم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
البته این اصولی نیست .بیشترین تایم فست باید ۲۰ / ۴ باشه یعنی ۴ ساعت بخوری.حذف کامل برنج و کربوهیدرات هم باعث ریزش مو و خراب شدن پوست میشه.درضمن کبد نابود میشه و عضلات بدن آب میشه به جای چربی که خیلی خطرناکه. بعد نباید هر روز باشه در هفته ۲ تا ۵روز مجاز به فست هستی و دوره یک ماهه.بیشتر از اون باعث مشکلات قلبی میشه.من خودم رژیم فست دارم و کلی تحقیق کردم.
من تو 3ماه 30 کیلو کم کردم ولی الان یزره سخته یه پایه میخوام
وووووو
سایزت چقد کم شد؟
سایز مهم تره
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
میدونم من خودم 3ماه این کار کردم کچل شدم رفتم دکتر تغذیه کلی ویتامین بهمم داده دیگ چیزبم نمیسه
چه ویتامینایی داد کچل نشی؟
وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪