im_sheyda مدیر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 عنوان بیاین حسمو براتون امتحان کنم | مشاهده متن کامل بحث + 9204 بازدید | 1338 پست بیایذ 1403/10/17 | 16:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2624 چی بگم والا💔خوب فکر کن پشیمون نشیواقعا طلاق تو این دوره بده اره عزیزم میدونم بدبختی اینه میخوامش ولی درکنارش بااین اخلاقش ارامش ندارم کاش یا درست بشه یا من بتونم دل بکنم ازش خودمم نمیدونم چمه شایدم دوسداشتن نیستو وابستگیه هرچی که هس دل جدا شدن ندارم دلم میخواد خدانگاهی بهم بندازه درستش کنه سرش به سنگ بخوره لااقل داروهاشو مصرف کنه بهتر بشه یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 اره سنتی بود گلمواقعا؟ رفتارش چطوره؟ اونم گیرای الکی میده؟ آهازود ازدواج کردی پسببین رفتارش خوبه دوسم داره خب فقط شک داره ک میرم با کس دیگه اینا حتی از اول خیلی براش مهم بود من با کسی بودم خیلی پرسیده تا الان گفتم ن😐💔اما حس میکنم هنوز باور نکرده
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 اره عزیزم میدونم بدبختی اینه میخوامش ولی درکنارش بااین اخلاقش ارامش ندارم کاش یا درست بشه یا من بتون ... ایشالله درست میشه غصه نخورهرچی خیرع خدتو بسپار به خدا ن بابا بعد ده سال وابستگی چیه دوست داشتنه
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2624 آهازود ازدواج کردی پسببین رفتارش خوبه دوسم داره خب فقط شک داره ک میرم با کس دیگه اینا حتی از اول خیل ... ای وای برامنم همینجوره بخدا تاالانکه ده ساله باهاشم هنوزم گاهی میگه من ازکجا بدونم باکسی نبودی یا ازکجا بدونم خیانت نمیکنی چرا اینجورین واقعا؟ یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
ghoncheyekhabaloo عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2336 واسه منم چند تا مشخصات ظاهری یا کلا هرچیزی حدس بزن لطفا خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2624 ایشالله درست میشه غصه نخورهرچی خیرع خدتو بسپار به خدا ن بابا بعد ده سال وابستگی چیه دوست داشتنه اره بخدا دارم دق میکنم خدایی یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 در مورد منم حدس میزنی ؟ حس میکنم تو اسمت ر یا س یا ا هستحس میکنم متولد شهریور کلا تابستونی حس میکنم قد بلند لاغرچشم ابرو کشیده
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 عزیزم میشه بگی ف به م خیانت میکنه یا نه بلع حدس و شکاک بودنت درسته
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 ای وای برامنم همینجوره بخدا تاالانکه ده ساله باهاشم هنوزم گاهی میگه من ازکجا بدونم باکسی نبودی یا از ... وای شوخی میکنی.من خیلی دوسش دارم 😑بنظرت ازدواج نکنم باهاش
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 949 بلع حدس و شکاک بودنت درسته عزیم میشه بگی مشکل همسرم با خونوادم حل پیشه یا نه
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 واسه منم چند تا مشخصات ظاهری یا کلا هرچیزی حدس بزن لطفا قد کوتاه لاغر نیستی توپرموهای لخت بلند شایدم متوسطچشم عسلی یا قهوه ای روشن
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8812 عزیم میشه بگی مشکل همسرم با خونوادم حل پیشه یا نه اونی ک گفتم درست بود؟