2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون جایی که همه بچه ها میرفتن خونه مادر و پدرشون با مهر بغلشون میکردن مادر پدر من فقط جنگ و دعوا دوست نداشتن از مدرسه برم خونه

از اونجایی که مادر بقیه دختراشون رو ناز و نوازش میکردن مامان من با بقیه مقایسم میکرد و تحقیرم میکرد

از اون جایی که بقیه تو جمع اجازه میدن بچه هاشون صحبت کنن و اعتماد به نفس بدست بیارن مامان من فقط میگفت تو ،تجمع حرف نزن و شدم یه آدم گوشه گیر و منزوی 

از اون جایی که تا اومدم خودمو جمع و جور کنم بابام تو مسافرت با یکی دعوا کرد و جلو من زد و خور کردن و منم بچه سال کلی مشکل روانی برام پیش اومد 

از اون جایی که الان همه همسن و سالام کل زندگیشون رو اداره میکنن و من افسردگی و توخونم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
از وقتی ک بین کل خانوادم تنها کسی ک یه بیماری نادر و عجیب داره منم

ببخشید میشه بپرسم چه بیماری

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

مشکل مالی .. هیچوقت نتونستم از چیزی ک دلم میخاد بیشترین رو بخرم یا اونیکه میخوام گرون ترین رو ...

همیشه مجبور شدم قناعت کنم ارزون ترین رو بخرم یا ک اصلا نخرم!

خیلی با چهره ام مشکل داشتم تو بچگی همین باعث شد تو ابتدایی دوست زیادی نداشته باشم خیلی خودخوری میکردم ک چرا اینطوری ام!؟ راهنمایی یکم بهتر شدم و الان دبیرستان با تحلیل جنبه ها و بهتر شدن چهره ام حس بهتری دارم و راحت میرم تو جامعه

از لحاظ عشق و عاشق شدن 

عاشق کسایی شدم ک یا عاشقم نبودن یا اینکه خانواده ام نذاشتن و امسال گرفتار مورد دوم شدم و هنوزم دارم زجر میکشم 

امیدی ب آینده ندارم با این وضعیت.

از اینکه بیکار بمونم میترسم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری