یاس،نرگس مدیر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 عنوان از چه بویی خوشتون میاد | مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 119 پست من از خاک بارون خورده بوی نی نی😊بوی کتاب😄بوی گل بوی عطر حرم امام رضا ع🤩 شما چی؟؟؟ همسایه کریمه اهل بیت ع. 1403/10/17 | 16:33 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس،نرگس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 بوی دودی که از اگزوز مینیبوس میاد خیلی دوست دارم.بوی پخت نون وقتی نونوایی ها دارن نون پخت میکنن مخص ... اره آفرین منم بوی برگ پاییز که نم داره و لوی نون تازه دوسدارم 😅😅 همسایه کریمه اهل بیت ع.
یاس،نرگس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 بوی ادکلن پدرم خیلی دوست داشتم اما بعد از فوتش دیگه.... خدا رحمتشون کنه ان شاءالله میهملن سفره امیر الموءمنین باشن در اون دنیا همسایه کریمه اهل بیت ع.
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 14469 ای شمکو🤣🤣 😋😂😂❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 14469 من کربلا رفتم ساعت سه شب رفتم تا صبح اونجا بودم دقت نکردم شایدم میومد من نفهمیدم خوش به سعادتتون❤⚘شاید هم همچین حقیقت نداشته باشه 🤷♀️ولی یادم میاد یه نوحه هم سالها پیش بود که برای امام حسین میخوند بوی سیب و حرم حبیب و ...شاید مرتبط باشه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یاس،نرگس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 خوش به سعادتتون❤⚘شاید هم همچین حقیقت نداشته باشه 🤷♀️ولی یادم میاد یه نوحه هم سالها پیش بود که برای ... آه آخه عطر سیب میزنن توی حرم شنیدم میگن امام حسین ع فداش بشم بوی سیب میداده تنشون همسایه کریمه اهل بیت ع.
یاس،نرگس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 خوش به سعادتتون❤⚘شاید هم همچین حقیقت نداشته باشه 🤷♀️ولی یادم میاد یه نوحه هم سالها پیش بود که برای ... ان شاءالله قسمتت بشه بزودی بری رفتی منم دعا کن🙏🏻😘 همسایه کریمه اهل بیت ع.
یاس،نرگس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 بوی بارون بوی گل بوی قلیون بوی عطر مشهدی عطر مشهدی خوب اومدی👌👌🤗 همسایه کریمه اهل بیت ع.
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 14469 آه آخه عطر سیب میزنن توی حرم شنیدم میگن امام حسین ع فداش بشم بوی سیب میداده تنشون آها این نوحه در این مورده ❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یاس،نرگس مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 533 آها این نوحه در این مورده ❤ آره عزیز همسایه کریمه اهل بیت ع.
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 14469 ان شاءالله😍❤چشم عزیزم، محتاجیم به دعا❤🍀 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عسللللللم عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4329 بوی نانای اصغر و صغرا نانای اکبر و کبرییی دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔