2777
2789
عنوان

میترسم چشم بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 68 پست
باور کن همون پول مفتم شوهرش بهش نمیده که عقده داره هرچی اسی میگه توهینش میکنه

آره من نمی‌دونم چرا خانما به کار کردن هم دیگه ام حسودی میکنن بعضیاشون ینی خانوم مهندسم باشی آخرش میگن داره حمالی می‌کنه 

واقعا مگه میشه

اره اخه به چشم خودت خیلی اومده که فلان فلان و داری خیلی قیمتشه وگرنه  یه چهار قل تو مغازه داشته باشی حله 

حرز هم که داری دیگه به فکر چش خوردن نباش وگرنه جذبش میکنی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چه ندید بدید و شهرستانی

تیرونی نکشی مارو

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

آره من نمی‌دونم چرا خانما به کار کردن هم دیگه ام حسودی میکنن بعضیاشون ینی خانوم مهندسم باشی آخرش میگ ...

اره دقیقا 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اها آذربایجان پایتخت بود و خبر نداشتیم

دمت گرم😂😂😂😂

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یه قرآن بگذار داخل مغازه ات. 

هر روز، روزی چند بار آیه الکرسی و چهار قل بخون. 

صدقه بده. 

حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو هم باید طبق دستور العمل و در زمانی که قمر در عقرب نباشه، ابتدا نماز مخصوص بخونی بعد ببندی به بازوی راست. 

اسفند و کندر و گلپر هم هر روز دود کن داخل مغازه. 

نصب تابلوهای معنوی هم که خب آثار خوب خودش رو داره، مثل :

بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان 

آیه الکرسی 

چهار قل 

و ان یکاد......... 

به نظرم تو خودت بیشتر از هرکس دیگه ای داری خودتو چشم‌میزنی 

وسیله هات به چشم خودت بیشتر میاد احتمالا 

چقد انرژی منفی داری و چقدم بدتر از اونو داری جذب میکنی 

والا ما بریم یه مزون کار نداریم طرف چی داره چی نداره فقط میخوایم کار تمیز تحویلمون بده ،مشتریای شماهم همینن قطعا 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دلم هزار ریش میشه وقتی چند تا خانوم با هم تو مغازمن بخدا

اسی ما خانوما انقدرم دیگ بخیل و تنگ نظر نیستیم چرا فک میکنی کسی براش مهمه تو چیکار میکنی یا چی داری

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

آره من نمی‌دونم چرا خانما به کار کردن هم دیگه ام حسودی میکنن بعضیاشون ینی خانوم مهندسم باشی آخرش میگ ...

شاید دایره لغاتش کم بوده  مثل اون کاربر که به جای ساده از شهرستانی استفاده کرد وگرنه منظورش پول زحمت کشی بود اما اگه به فرض تاپیک فان نباشه اسی خیلی خرافاتیه و چون به عقاید خرافی باور داره سرشم میاد

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم