2777
2789
کی گفته چون دانشجوعن هیچی سر در نمیارن؟؟ اتفاقا با درسا اشنا ترن و با جو دانش آموزا بهتر کنار میان!

مشکل اینه نمیدونه چجوری توصیح بده ما بفهمیم هی مم میکنه بلد نیست چجوری بیان کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید رشته ی تجربی سخته به نظرتون؟؟ میشه از خوبی ها و بدی هاش بگین

ببین هر رشته ای سختی خودشو داره

واسه رشته تجربی باید معلمت خوب باشه خوب درس بده تا بتونی بخونی و بفهمی من معلمام خوب نیستن نیمتونم بخونم من که معدلم سال پیش19.80بود الان درس فیزیک و ریاضی رو افتادم! 

برو آموزش از راه دور ثبت نام کن مجردم ثبت نام میکنن یا برو بزرگسالان یا برو غیرانتفائی ثبت نام کن از ...

میخاستم برم غیر انتفاعی ابان ماه دیدم هیچی حالیم نیست ثبت نام نکردن گفتن پره

انوقت هی غیبت میخورم میخام یجور موجه باشه

من نگفتم که همیشه نرو میگم مثل من که ۲ ۳ هفته یکبار ی روزی و نمیرم!

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
من نگفتم که همیشه نرو میگم مثل من که ۲ ۳ هفته یکبار ی روزی و نمیرم!

مثلا امروز دوشنبه رو رفتی هفته بعدش غایب شو بازم برو بعدا نرو اینجوری

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
مستمرو که بزرگسالم میذاره جو تورو خدا جو نگو دیگه مدرسه ای که تو با اختلاف 15 نمره بالاترین نمرش باش ...

بخدا هروز یکی تو مدرسمون حاملس هرکی به هرکیه امتحان کلاسیا رو همشونو عالی دادم امتحان میانترمون از اداره اومد شبه نهایی بود شیمیم که کلاسی شده بودم19تو برگه گرفتم12.5😐

یه سوال بود گفتیم این اصن نبود که خانم برگشت گفت عهه یادم رفت اینو بهتون درس بدم😂😂

بهمون نمرشو داد ولی خب تو نهایی این که امضا نمکنه نمرشو بده کی پاسخگوعه این درس نداده

کی چیزی بگه همرو 15 16 دادم

من از معلممون پرسیدم گفت هنوز خبری راجب ترمیم دهم نیست 

اولا که من خوندم امسال کنکور دارم و دانشجو نیستم و مشاورهم‌نیستمچیزایی هم که گفتم صرفا تجربه خودمو د ...

ببخشید من درست صحبت نکردم حالم از بعضی کاربرا بد بود عذر میخوام
بله من فکر کردم این کاالای تلگراموو میگید که همش بچه هارو گمراه میکنه
درسته الان باید برنامه ریزی یاد بگیره درسو میتونه بعدا یادبگیره بازم ببخشید