خوشگل نیست خیلی ولی ظاهرش عیب خلصی نداره.دانشجو داروعه. تک فرزنده و باباش سه تا خونه و چند تا رمان و یع کارگاه داره با یه شغل دولتی نسبتا خوب . خواستگار های کارمندو رد میکنه به نظرتون کارش درسته؟ یعنی دنبال لول بالاتره؟
نه صرفا تمایلی به ازدواج در حال حاضر نداره. شاید با یه کارگر ساده ازدواج کنه ولی این چیزی از ارزشاش کم نمیکنه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
طرف دارع دکتر داروساز میشهتاپیک زدی هرچی کارمتده رد میکنه ینی دنبال بالاترهچرا نباشه اونوقت نکه فک ک ...
ببین من اینو زدم بدونم شانس خودم چجوره من ولی تعهدی آوردم امسال ولی حتی یه دونه ام ندارم خواستگار با اینکه یه مقدار از اون خوشگل ترم درسته وضعمون مث اونا نیست ولی مام شان اجتماعی بدی نداریم چرا برا اون اینهمه میره برا من یه دونه ام نیومده .اعتماد ب نفسم اومده پایین .