2777
2789
عنوان

خانما ینفر عکسامون رو برداشته گذاشته اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 38 پست
اره ممکنه شوهرت ببینه دردسر بشه یا فامیلتون ببینه

شوهرم می‌دونه باو مشکلی ندارم فامیل هم غلط زیادی کرده ولی میترسم اینجا خیلی جاج کردن فکر کردن من هنوز اونو دوست دارم

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم می‌دونه باو مشکلی ندارم فامیل هم غلط زیادی کرده ولی میترسم اینجا خیلی جاج کردن فکر کردن من هنو ...

آخه ممکنه به عنوان صیغه یا جن.....پولی عکس آدم رو بذارن آبروی آدم بزه 

آخه ممکنه به عنوان صیغه یا جن.....پولی عکس آدم رو بذارن آبروی آدم بزه

همه میدونند دیگه عکسها رو از پروفایل ملت بر میدارند فیکه ولی من میگم تاپیکام کسی نخونه شوهرم دق می‌کنه میدونم

کاش تو اینجا بودی 💔

همه میدونند دیگه عکسها رو از پروفایل ملت بر میدارند فیکه ولی من میگم تاپیکام کسی نخونه شوهرم دق می‌ک ...

خب ممکنه یکی دو نفر بدونن همه که نمی‌دونن بعد ممکنه شخص آدم رو تو خیابون ببینه یا ممکنه فامیل یا شوهر آدم عکس آدم رو تو اینجور جاها ببینه 

خب ممکنه یکی دو نفر بدونن همه که نمی‌دونن بعد ممکنه شخص آدم رو تو خیابون ببینه یا ممکنه فامیل یا شوه ...

دیگه آدم های که باهاشون معاشرت میکنم اینقدر رو عقل دارند خدا رو شکر باو من حساس نیستم هزار تا عکس دارم تو دانشگاه و عروسی و مهمونی و فضای مجازی مهم نیست برام اینجا حالت خصوصی داره صحبتهاش مهمه برام

کاش تو اینجا بودی 💔