2777
2789
عنوان

عزیزان دلم که ناراحتی قلبی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 41 پست

والا عزیزم من چهار سال پیش بهم گفتن افتادگی و شلی دریچه داری با اکو فهمید دکتر بعد چند ماه رفتم پیش یه دکتر دیگه هولتر وصل کرد حرف اون دکترو رد کرد اما بهم قرص همون دکتر رو مجدد داد نمی‌دونم کدومشون راست میگن یه مدت بهتر شدم اما گاهی بازم اون علائمو دارم الآنم که خیلی علائم عجیبی دارم یا حس میکنم مغزم داخل سرم بزرگ شده و درد می‌کنه و صدای قلبم تو سرم حس میشه یا حس میکنم سرم سبک شده و سرگیجه می‌گیرم خواب آلود میشم نمی‌دونم برا قلبمه یا نه گیر افتادم😂😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عزیزم من چهار سال پیش بهم گفتن افتادگی و شلی دریچه داری با اکو فهمید دکتر بعد چند ماه رفتم پیش ...

چه دارویی می‌خوری عزیز؟ 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
پروپرانولول و بیزوپرولول یه مدت کوتاه هم پوکسایم

اینا رو که می‌خوری جواب می‌ده؟ بهتر می شی؟ 

دکتر دوم نگفت ایراد از چیه؟ 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
اینا رو که می‌خوری جواب می‌ده؟ بهتر می شی؟ دکتر دوم نگفت ایراد از چیه؟

بیزوپرولول رو میخورم یه مقدار بهترم میشم اما باید دائم بخورم دائم نمی‌خورم هر وقت  تپش قلب و درد می‌گیره میخورم 

دکتر دوم نمی‌دونم چرا اینجوری بود گفت برو از من سالم تری دیگه هم نیا😐خب اگر سالمم چرا انقد علائم مختلف دارم و چرا اصلا دارو دادی

بیزوپرولول رو میخورم یه مقدار بهترم میشم اما باید دائم بخورم دائم نمی‌خورم هر وقت تپش قلب و درد می‌ ...

اره عزیز تاثیر این داروها به استفاده منظمشونه، و بیزوپرولول آهسته تاثیر می‌ذاره، ی ساعت طول می‌کشه 

پرانول تاثیرش سریع تره، برای درد اونو بخوری بهتره 

اره عزیز تاثیر این داروها به استفاده منظمشونه، و بیزوپرولول آهسته تاثیر می‌ذاره، ی ساعت طول می‌کشه پ ...

حتما خیلی ممنون فقط به نظر شما الان با این حالم لازمه برم دکتر خیلی حس منگی دارم همش خوابم میاد سرم درد می‌کنه و انگار گیجه تهوع هم امروز اضافه شده ب همش

حتما خیلی ممنون فقط به نظر شما الان با این حالم لازمه برم دکتر خیلی حس منگی دارم همش خوابم میاد سرم ...

آره عزیزم بهتره ی چکاپ بشی، نه لزوما به لحاظ قلب، شاید بهتر باشه آزمایش خون بدی.. چیزی بالا و پایین نباشه 

آقا و خانم ندارن آقایون هم دارند این مشکلو

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

منم افتادگی دریچه میترال دارم مشکل خاصی ندارم فقط زیاد تنگ نفس میشم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من قلبم درد میکرد ی ۷ روز پیش رفتم دکتر اکو و نوار قلب گرفت گفت مشکلی نداری اما دردش نمیدونم واسه چی ...

بخاطر رشدت هست ،قلبت داره بزرگ میشه ،جای نگرانی نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج 
من قلبم درد میکرد ی ۷ روز پیش رفتم دکتر اکو و نوار قلب گرفت گفت مشکلی نداری اما دردش نمیدونم واسه چی ...

به  عصاب  مربوطه 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم