2777
2789
عنوان

دخترای مجرد انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 41 پست
1 . دومی همش باید تیو زندگی جواب پس بده و همیشه نگاه سنگین و منت خانوادش هست

خانواده ای که دستشون به دهنشون میرسه قطعا بهترین زندگیو برای پسرشون میسازن برای آرامش و رفاه پسرشون خونه و ماشین...

و منتی نداره وقتی خودشون اینکارو کردن

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش اولی...ب چند دلیل

۱خودم تو سختی بزرگ شدم همچینن برادرام پس ارزششو میدونم که چقد زحمت کشیده

۲ دومی رو اگ باباش بکشه کنار هیچی نداره هیچی...و بی عرضه ام هست اونوقت چیکار کنم؟ اما با اولی میدونم ب صفرم برسم جمع و جور میکنه خودش رو

خانواده ای که دستشون به دهنشون میرسه قطعا بهترین زندگیو برای پسرشون میسازن برای آرامش و رفاه پسرشون ...

توقع داشتن چیز خوبی نیست ، بعد ازدواج شاید خانواده پسر دلشون نخواد دیگه کمکی کنن و اون عروس نباید توقعی از خانواده شوهرش داشته باشه چون بعد از عروسی همه خرج و مخارج به عهده خود شوهرشه

راستش اولی...ب چند دلیل۱خودم تو سختی بزرگ شدم همچینن برادرام پس ارزششو میدونم که چقد زحمت کشیده۲ دوم ...

دومی باباش یه موقیعت کاری خوب براش جور میکنه که +100 تومن درآمد داشته باشه تازه تو کمترین حالت ممکن

دیدم کساییو که بدون سابقه کاری از همون ماه اول چندصد میلیون درآمد داشته🤌دیگه وقتی بابائم نباشه این کار و بارشو داره😁

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦
دومی باباش یه موقیعت کاری خوب براش جور میکنه که +100 تومن درآمد داشته باشه تازه تو کمترین حالت ممکند ...

تو زندگی میفهمی یه سری چیزا ارزشش خیلی بیشتره...کسی ک بی هیچ زحمتی ب +۱۰۰میل درامد ب قول خودت میرسه پس فردا ادعاش میشه ک ی نفر دیگ ام تو زندگیم باشه چی میشه؟ هیچی

پی فردا برا دختره ادعاش میشه اصن در سطحم نیستی...تهشم با پول ساکتش میکنه

ببین ...زندگی بی پول جهنمه ولی زندگی کردن با ادم بی بخار و بی عرضه ام همون جهنمه...یادت باشه ...دارن در باغو بت نشون میدن

دومی‌چون‌همه‌گفتن‌اولی😒😒

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"