2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی اذیتمون میکنه چکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 84 پست

اگر کسایی که بچه هاشون تو خونه اذیت میکنند خودشون پیشقدم بشن و از همسایه عذرخواهی کنند شاید خیلی از مشکلات بعدیش اصلا بوجود نیاد....من اگر جای شما بودم اینبار بجای مکانیزم دفاعی از در عذرخواهی وارد میشدم و میگفتم میدونم از دست بچه من اذیت هستین ولی بچه  رو تا جای ممکن سعی میکنم اروم کنم و ممنونم که شما هم ما رو درک میکنین...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما دوست نداری تذکر بدی ولی یکی میخواد از این حقش استفاده کنه ...نمیشه ادمها رو اونجوری که خودمون دو ...

ارزششو نداره بیس چاری مثه این آقا بریم دم خونشون با لحن بد تذکر بدیم تهشم بچشو بزنه بگه اذیت نکن بچه هم که گوش نمیده ...سعی میکنیم درکشون کنیم 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
طبقه پایینه ما دوتا نوه هاشون وقتی میان میدوعن مثه خر صداشون طبقه بالامون میاد به قدری صدا پا و جیغ ...

از صدای گردو شکستنشون ساعت ۷ صبح نگم براتون

حنی واسه محکم در بستنشون تذکرم دادین اما هیج تاثیری نداره ‌نمیدونم مغزشون درد نمیگیره درو محکم میکوبن به هم😐

اگر کسایی که بچه هاشون تو خونه اذیت میکنند خودشون پیشقدم بشن و از همسایه عذرخواهی کنند شاید خیلی از ...

بار اول اینو گفتیم و واقعا هم همین کارو کردم ولی بعد اون سه بار باز اومده

شما دوست نداری تذکر بدی ولی یکی میخواد از این حقش استفاده کنه ...نمیشه ادمها رو اونجوری که خودمون دو ...

دقیقا منم این مشکل رو با همسایه بالایی دارم و حقیقتا تا به حال تذکرم ندادم. اما اینکه یه نفر تذکر بده و تحملش تموم شه رو درک میکنم

همه ادما استانه تحمل یکسانی که ندارن

همین سروصدایی که حتی الانم داره میاد و من تحمل میکنم رو خواهرم وقتی میاد خونم میگه غیرقابل تحمله

سما نگاه کردم‌پروفایلت سنت خیلی کمه لطفا در مورد چیزی ک در حد سنت نیست نظر نده ممنون

شما هم میتونی تاپیک نزنی 

چون هر آدمی تو این سایت هست 

اینطور که معلومه فقط میخوای همه تاییدت کنن

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

از صدای گردو شکستنشون ساعت ۷ صبح نگم براتونحنی واسه محکم در بستنشون تذکرم دادین اما هیج تاثیری نداره ...

بعضی ها متاسفانه تو چهارچوب نیستن و اصلا متوجه محیط اطرافشون نیستند...بعضی ها اینقدر در درون خودشون هیاهو و درگیری هست که نگاه به محیط پیرامونشون نمیکنند عزیزم....

بار اول اینو گفتیم و واقعا هم همین کارو کردم ولی بعد اون سه بار باز اومده

شاید میبینه تاثیری ایجاد نمیشه...ما خودمون یک همسایه داشتیم کنارمون بود هر بار عذرخواهی میکرد ایشون و هر بارم شیوه قبل رو داشت...نمیگم شما هم همون شیوه رو دارین ولی خیلی اوقات ادمها بببینن داری تلاش میکنی که ارامش اونها هم فراهم بشه کوتاه میان....