2777
2789

صبح بیدار میشیم میبینیم دستمال تمیز کاری و کهنه ها نیست 😂😂😂😂 همرو گرفته به دهن کشیده رو سرامیک 🤣🤣🤣دیگه چی میخوایم دختر به این خانمی 

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

ای جانم.عکسشو بزار

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

جدییی😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی قبلیش ادم زحمتکشی بوده 🙁😂

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

حالا وقتش رسیده ک بدینش شوهر😁🙈😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

داره 🤣🤣🤣🤣🤣

عههه😂😂😂خببب برای همینه پس