جالبش اینجاست با این همه ظلم در حق حیوان بیزبان و بهرهکشی ازش به عنوان بازیچه و عروسک گوشتی خودشو ...
دقیقا اینا یه سری ادمای هستن که فقط تمام علم و تفکرشون نهایت ازپیج های اینستا
هرچی مد بشه و ترند انجام میدن
حالا تو بگو مد بشه خر بیارن تو خونه نگه دارن
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
طبیعت خودش بلده چطور تعدادشون به تعادل برسونه ،در ثانی این تغییر ژنتیک و این عوارض هم بدست این آدمیزاد ایجاد شده ،۱۰۰سال پیش این موجودات مشکل نداشتن الان مشکل دار شدن!!؟
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
الان که اینو عقیم کردی داداششم که آخر هفته میبری عقیم کنی هر چیم بگم که حیوون رو نمیتونی غذاشو تهیه کنی هزینه نگهداریش نداری ناقصش نکن گناه داره گوش نمیدی ولی
حداقل اَدای حیوان دوستارو درنیارین
دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست