2777
2789
عنوان

دوتا دختر دهه نودی متاهل دیدم اون روز توی مرکز مشاوره بیایین یگن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست
اره بد اعجوبه هایی هستن دختردایی منم ۹۰ میخواست با دوستپسرش فرار کنه

منم یکیو میشناسم دختره رو نشون کرده بودن بعدش با پسر داییش فرار کرد الانم ازدواج کردن دهه نودی شایدم ۸۹ برگام ریخت اصن😂

وای شت😑حداقل احترام مشاورو نگه میداشت خیلی بهتر بود😑💔

مامانش خیلی استرس داشت و نگران بود اصلا نمیشد با این دختر حرف بزنی

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسل فهمیده ای هستن ولی عجول هستن!!!اگه ما به قدر کافی آزادی داشتیم و همراه آزادی آموزش های لازم رو ب ...

ولی هرچی سن خودشو داره

اونجور دیگه بچگی نکردن

دوروز دیگه سی سالشون شد میفهمن چی کار کردن

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
پشماممم من خواهرم متولد ۹۱ دست چپ و راستش رو از هم تشخیص نمیده شیر آب حموممون رو نمیتونه درست تنظیم ...

این هم دست کمی از خواهر شما نداشت

توی حرفاش کاملا خام و بچه بودنش رو میشد متوجه شد ...

فکر میکرد چون مسائل جنسی رو میدونه عاقل و بالغه و بزرگ شده 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اره بد اعجوبه هایی هستن دختردایی منم ۹۰ میخواست با دوستپسرش فرار کنه

این هم یکیشون دست به خودکشی زده مامان باباش رو راضی کرده بود ...

خداروشکر مشاوره ازدواج نمیدم

عزیزممم😂😂😂

نسل فهمیده ای هستن ولی عجول هستن!!!اگه ما به قدر کافی آزادی داشتیم و همراه آزادی آموزش های لازم رو ب ...

آخه یه ده ساله چی از زندگی و سختی و مشکلاتش می‌دونه جز اینکه فکر می‌کنه دایم قراره قربون صدقش برن، بعدم پسرا فاصله زیادی داشتن پس احتمال اینکه این بچه بازی دراره و اونم اعصاب نداشته باشه و کتک کاری بشه هم زیاده ، عشق چی کشک چی ، بعد از چندتا رابطه اول از سرشون میپره

مامانش خیلی استرس داشت و نگران بود اصلا نمیشد با این دختر حرف بزنی

دهه نود همینن دیگه ولی خب مامانشم لابد راضی بوده

ولی الان برام سواله درامد پسره از کجاس؟ 

و واقعا خانوادش چطوری یه همچین اجازه ای رو دادن:///

نمیخوام بگم اره منم بزرگم ولی خب سر در نمیارم

یعنی ۱۳ سال اگه انقد با درک و فهم بوده براچی رفته مشاور اصلا معلومه که تصمیم قطعی داره ازدواج کنه دخ ...

یکیشون مامان دختره اورده بود تا مشاور منصرفش کنه یا راضیش کنه دیرتر عقد کنن که راضی نشد مامانش و مشاور رو کم مونده بود بزنه مطب رو سرش بود 

یکیشونم به اصرار همسرش چون اختلاف سنی شون ۱۵ سال بود

یعنی ۱۳ سال اگه انقد با درک و فهم بوده براچی رفته مشاور اصلا معلومه که تصمیم قطعی داره ازدواج کنه دخ ...

استادمون میگفت میرن مشاور واسه تایید شنیدن یا گول زدن خودشون که تهش بگن اره مشاورم رفتیم دیگه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی