2777
2789

موضوع ذهن خوانی و اینکه خودش باید بفهمه رو بریزید دور

دقیقا کلمه به کلمه و واضح و روشن باید به مرد بگی خواسته هات و انتظاراتتو 

اون دیگرانم همین کار کردن 

و تاالان اگه گفتی و انجام نداده خودتو گول نزن دوستت نداره . تغییرم نمیکنه 

کاش یکم اروم تر حقیقتو میکوبی ب دیوار😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته قرار نیست همدیگرو حدس بزنیم.روشن و واضح چه عاطفی چه جنسی باید بگین چه چیزایی دوسدارین یا از چه چیزایی بدتون میاد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
یعنی من تنها کسیم که معقده اگه قرار باشه من بهش بگم بخوره تو سرش اصلا؟مثلا بگی پی فردا تولدمه برام ی ...

بله منم اوایل خیلی مقاومت مبکردم میگفتم اخه من بگم که ارزشی نداره خودش باید بفهمه مگه احمقه 

اینقدر ضربه خوردم تا بهش رسبدم گفتم اخه تا کی ارامش از خودم و اون بگیرم واسه یه چیز کوچیک و بلخره پذیرفتم

شوهر من من و دوس داره ولی کلا همیشه الویتش غریبه ها هستن،من ی چیزی بخوام باید ی سال طول بکشه واسه مر ...

اون غریبه ها قلقشو بلدن 

چندبار نوع حرف زدن و رفتار اون غربه ها رو در نظر بگیر دستت میاد