2777
2789
عنوان

هنوز یادم نمیره که به مادرشوهرم

214 بازدید | 13 پست

ی روز خونشون بودم مادربزرگ شوهرمم بود..یعنی مادره  پدرشوهرم...بعد آش اسفناج درست کرده بودن منم حامله بودم ماه های آخر..خیلی هم دلم هوس آش رشته میکرد مادرمم مریض بود..بعد یهو از دهنم پرید گفتم من آش رشته رو خیلی بیشتر دوست دارم..مادرشوهرم چنان باد توخودش انداخت که،برو تا مامانت برات درست کنه،مادربزرگ شوهرم یهو گفت خب تو براش درست کن طوری که نمیشه،گفت نه من نمیییتونم کاری نداره که مامانش درست میکنه براش،منم دیگه چیزی نگفتم...گذشت و گذشت تاالان که دندونای بچم دراومده،هی توچشم من میزنن که آش دندونی بپز و فلان،آش دندونی میخایم..من اصلا بلد نیستم درست کنم،هربارم که میگن یاد حرف مادرشوهرمو بیشعوریش میوفتم..حالا میخام اصلا درست نکنم و کم محلی کنم فوقش ب شوهرم بگم ی کیکی چیزی بخره..یام که اصلا هیچی ندم..راسیتش خیلی اذیتم کردن دلم خونه ازشون..نمیدونمم چطور قسر دربرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر رسم ندارین خیلی راحت بگو ما از این رسما نداریم

خونواده من ندارن..ولی اونا میپزن..همم میگن..ولی خب خودشونن مثلا از طایفه ی مادری مادرشوهرم..کسی آدمای شوهرو آدم حساب نمیکنه توشون..درواقع براخودشون مامانن برا بقیه زن بابا

خونواده من ندارن..ولی اونا میپزن..همم میگن..ولی خب خودشونن مثلا از طایفه ی مادری مادرشوهرم..کسی آدما ...

خب با خنده و شوخی بگو ما رسم نداریم

اگر شما رسم دارین برای نوه تون بپزین مگر چندتا نوه دارین

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام عزیزم. اول اینکه بنظر من بگذر درسته خداییش مادرشوهرت کار درستی نکرده ولی زندگی خودت رو به خطر ننداز. منم مادر پدرم همین بودن همش سر خانواده هاشون با هم دعوا می کردن که مثلا چرا مامان من زنگ زده تو فرداش بهش زنگ نزدی و... حتی چند بار کارشون تا طلاق هم رفت تا زمانی که پیش یه مشاور رفتن و کم کم درست شدن. سعی کن فراموش کنی. البته که یه چیزی هم وقتی می خوان بیان درست کن ولی نه زیاد در حد یک یا نهایتا دو غذا با یه کیک کوچیک و تزئینات کم که بهشون بفهمونی که ناراحت شده بودی. 

امان از این خانواده بیشعور شوهرابگو دندونی بچه ام رو همون مامانم که هوس آش کرده بودم پخته دوباره و خ ...

فقط کافیه اینجوری بگم میکشن منو..یبار پیله کرده بودن بمن که تیروئید چاق کننده نیس آدم از بی تحرکی و خوردن چاقی میشه و تیرویید کم کار اونقد تاثیر نداره که تومیگی..آخه من از ۲۰سالگی تاالان دارم وهیکلمو کلا بهم ریخت..تااینکه چندشب پیش بحث نوه خاله همسرم شد که چاق شده و فلان..خواهرشوهرم گفت خب اون تیرویید دااااره...گفتم عه فلانی توکه گفتی تیروئید چاق نمیکنه؟گعت من؟من کی گفتم؟و تا آخر شب اخماشو توهم کرده بود و محلم نمیزاشت یعنی...اینا رو نمیشه مثل خودشون رفتار کرد یهو دیدی ی دعوا سرت میندازن

فقط کافیه اینجوری بگم میکشن منو..یبار پیله کرده بودن بمن که تیروئید چاق کننده نیس آدم از بی تحرکی و ...

کم محلی کن توام عین خودش رو ترش کن از چی میترسی

دعوا انداختن توام دعوا کن

بسته به روحیات خودتو همسرت داره

من خودم به شخصه زیر حرف و منت کسی نمیمونم!

سلام عزیزم. اول اینکه بنظر من بگذر درسته خداییش مادرشوهرت کار درستی نکرده ولی زندگی خودت رو به خطر ن ...

اصلا یادش شاید نباشه که بهش ناراحتیمو نشون بدم..کلا بیشعوره..ولی باور کن منم خیلی باج دادم بهشون خیییلی..الان واقعت نفرتم زیاد شده نمیتونم حتی برم خونشون هفته ای یبار به زور میرم..بچمم شوهرم گاهی میبره تنها..ازشون متنفرم..متنفرررر

کم محلی کن توام عین خودش رو ترش کن از چی میترسیدعوا انداختن توام دعوا کنبسته به روحیات خودتو همسرت د ...

شوهر من اجازه بهم نمیده..خیلی خونواده شو دوست داره و براش مهمن..من درهرصورتی باید احترامو نگه دارم هرچند خواهرش همسن خودمه..

شوهر من اجازه بهم نمیده..خیلی خونواده شو دوست داره و براش مهمن..من درهرصورتی باید احترامو نگه دارم ه ...

دیگه چاره نداری

باید با لبخند و شوخی حرفتو جلو ببری

بگو مادربزرگش میخاد چی درست کنه؟!مامان من اینا رسم ندارن!