2777
2789
عنوان

کینه ای🔥🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو دار و فوق العاده کینه ایم

هرکی بدی کنه هیچ وقت یادم نمیره

در مقابل بدی بقیه صبورم سعی میکنم فراموش کنم ولی صبرم تموم شه اون آدم هرکی که باشه تو زندگیم برام تموم میشه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

دیگه اینجوری هم خوب نیسادما باید تاوان اشتباهاتشون رو پس بدننه من فراموش کار نیستم

خوشبحالت من دیگه مثلا دوتا خانواده حمله ور میشن سمت ما با اینکه حق با ما بوده نمیدونم چطور خجالت نمیکشن چطور میخوان جواب پس بدن

یه سوال بنظرتون چرا اونایی بهت ظلم کردن هر روز بهتر از دیروزن؟

چیکار کرده بود اون آدم ؟

تو جمع وقتی با ذوق و شوق رفته بودم خونشون..همش ۱۰ سالم بود بهم تیکه پروند

الان ۷ سال میگذره از اون شب اما نبخشیدمش نه حلالش کردم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

دقیقا عکس منی...

میگم بخشیدم اما بارها تو حموم تنها بابتش گریع میکنم و خط و نشون.... وقتی طرف بهم محبت میکنه همین که بهش نگاه میکنم بدی خاش عین فیلم از جلو چشممم رد میشن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
تو جمع وقتی با ذوق و شوق رفته بودم خونشون..همش ۱۰ سالم بود بهم تیکه پروندالان ۷ سال میگذره از اون شب ...

آها 

به نظر من اگه یه آدم ذاتش خوب باشه اما از روی اشتباه یه خطایی کرده باشه میشه بخشیدش

اما آدم بدذات و بدجنسی که از روی بدذاتی بهت ضربه میزنه رو هرگز نباید بخشید

چون آدم نمیشه هرگز 

تلافی هم میکنید ؟

اگه بتونم 

چرا باید ی نفر منو ناراحت کنه

دلمو بشکونه

اعتمادمو از بین ببره من کاری نکنم

من خدا نیستم یا تلافی میکنم یا کلای جوری میذارم کنار انگار طرف برام مرده

‏در‌ من خری به گل نشسته.