2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم حالم یه حوریه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 35 پست
حالا شیش ماه دیگه فرصتش بده..باهاش حرف بزن بگو اگه منو زندگیت میخای باید تغییر کنی ببین ککش میگزه اص ...

هربار میگه درستش میکنم ولی هیچی نمیشه ... الان بعد دوسال حتی نتونستی پول عروسی جور کنه .

همه اقوام مدام میگن پس چرا عروسی نمیگیرید 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

هربار میگه درستش میکنم ولی هیچی نمیشه ... الان بعد دوسال حتی نتونستی پول عروسی جور کنه .همه اقوام مد ...

خآنمی این برداشتی که من دارم ازت تو داری از روی ترحم و دلسوزی و عذاب وجدان روی این زندگی پا فشاری میکنی ولی تهش پشیمون میشی امیدوارم تصمیم عاقلانه بگیری و زندگیتو بیشتر ازین تباه نکنی

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خآنمی این برداشتی که من دارم ازت تو داری از روی ترحم و دلسوزی و عذاب وجدان روی این زندگی پا فشاری می ...

اره آفرین دلم میسوزه ... چون همسرم بخاطر گذشته سختی که داشته است اخلاق ها رو پیدا کرده 

و اینکه یه سری اخلاق خوب هم داره شایدم بخاطر اونجاست عذاب وجدان نمیدونم 

البته بگم همون اخلاق های خوبم بخاطر این بی عرضگی هست 

مثلا همیشه حرف حرف منه 

حتی متوجه تغیر رنگ لاکم مدل لباسم میشد 

وقتی باهاش میرفتم جایی اولین چیزی که میدید چهرم بود اول کلی از تیپم تعریف میکرد 

هیچوقت ازم ایراد نگرفت 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اره آفرین دلم میسوزه ... چون همسرم بخاطر گذشته سختی که داشته است اخلاق ها رو پیدا کرده و اینکه یه سر ...

اره مردی ک محکم و مستقل بعضی جاهام حرف و نظر و خودشو ب سرانجام میرسونه..حالا صرفا برای اینکه از قیافت تعریف میکنه قرار نیس خوشبختتت کنه..بازم برای رفع عذاب وجدانت ۶ ماه بهم دیگه فرصت بدین زیر نظر روانشناس..اگه تغیری حاصل شد حتی یک درصد بهش امید ببند..ولی اگه یادش ب زندگی نیس جداشو برو..

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍