2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم چی بگم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست
انقدر نگو‌ میرمهمه رفتاراشون خوب‌ نیست که هرکسی ی ضعفی دارهتو خوبی های همسرت یادت بیاد اون وسطا کاری ...

نه خداروشکر خیانت نمیکنه و اگر هم دست درازی کنه ب شوخیه 

هیج وقت نگو میرم این جوری انگار برا خودت این و قائلی هیچ حقی تو اون خونه نداری ،پر رو میشه،من همیشه تو شوخی هامون مثلا شوهرم بگه ناراحتی خونه ی بابات ،منم با خنده میگم اون روز و به خواب ببینی ،اینحا خونه ی منه یهو از سر کار میای میبینی چمدونتو گذاشتم دم در میگم تو برو خونه ی بابات،واقعا اکه یه روزی اتفاقی بیفته تو خونه مون اونی که باید بره موقت یا همیشه شوهرمه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بگم میرم میگه برو.اگ بگم طلاق میگیرم میگه برو بگیر.مردا همینن

چون زیاد میگی!من تو این۸سال فقط یه بار این کلمه و گفتم اونم چون شوهرم اول گفت طلاق منم گفتم اوکی فردا بریم دادگاه .فرداش صبح زود بیدارش کردم که پاشو بریم دیگه چی شد پس؟افتاد به غلط کردن و همون شد بار اخرش.

نه خداروشکر خیانت نمیکنه و اگر هم دست درازی کنه ب شوخیه

پس توام انقدر نگو میرم همیشه ی برگ برنده رو‌ نشده باید داشته باشی شخصیتتو‌ حفظ کن

اون باید ترس از دست دادن داشته باشه نه انقدر بگی که قبح اش بریزه 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

والا من بوسشم میکنم پرتم می‌کنه اونور😂تو خیابون بغلشم میکنم میگ عه نکن دوستام میبینن زشته😂😂دیگ یک ...

جدیدا بقیه خیلی رفتن تو بحر فیلما آخه هی بگی میرم میرم خب مشخصه دیگه واسش مهم نیست از بس شنیده😂😂

این نمونه بارز یه مرد ایرانیع،دمت گرم😂😂