ghanary مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 6081 عنوان جدیدا پریودیم بدون درده | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 20 پست اصلا نمیفهمماصلا اصلادو ماهه اینطوریمدر حال که قبلا از شدت درد زمین و گاز میگرفتم و مسکن سخت اثر میکردکسی میدونه چرا؟ کاربری دست دو نفره 1403/10/17 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghanary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 6081 یه راه حل بگو پریود شم درد امونمو بریده ،سینه هام تیر میکشن ،بخیه های سزارینم درد میکنن ،زعفرون افاق ... ببین یه چی میگم جوابه برو واجبی بزن کل بدنت و مخصوصا همون ناحیهو اینکه چندین بار برو کافه چای ماسالا غلیظ بخورو چیزای سنگین بلند کناگه نشدی بیا هرچی خواستی بگوفقطم گرمیجات بخور کاربری دست دو نفره
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2990 یه راه حل بگو پریود شم درد امونمو بریده ،سینه هام تیر میکشن ،بخیه های سزارینم درد میکنن ،زعفرون افاق ... اگر اشتباه نکنم امپول ب کمپلکس ۱۲ یک ماه نشدم دکتر امپول هورمونی داد ولی مامانم نزاشت بزنم در عوض همین امپول رو زدم سه روز نشد اوکی شد 👊
ghanary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 6081 شاید جدیدا فعالیت ورزشی داره یا تحرکت بیشتر شده یا استرست کمتر شده یا لایف استایلت تغییر کرده و از ه ... من عاشق شدم😂😂😂 کاربری دست دو نفره
شهرزاد۱۳۷۰ عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 297 ببین یه چی میگم جوابه برو واجبی بزن کل بدنت و مخصوصا همون ناحیهو اینکه چندین بار برو کافه چای ماسالا ... الان میرم حموم پس نوره دارم تو خونه ،دستت درد نکنه عزیزم ،خیر ببینی
ghanary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 6081 الان میرم حموم پس نوره دارم تو خونه ،دستت درد نکنه عزیزم ،خیر ببینی فدات شم کاربری دست دو نفره
شهرزاد۱۳۷۰ عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 297 اگر اشتباه نکنم امپول ب کمپلکس ۱۲ یک ماه نشدم دکتر امپول هورمونی داد ولی مامانم نزاشت بزنم در عوض هم ... اگه امشب نشد فردا حتما میرم آمپول میزنم ،ممنون از راهنماییت