2777
2789
عنوان

هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 88 پست
شامپو سیر بزن. تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اومدی بیرون خشک شد شونه بزن. روغن هیچ روغنی استفاده ن ...

صابون ان جی میزنم...نوشته از شامپوی دیگه استفاده نکنین ....بقیه کارارو نمیکنم عزیزم

من ۲۴ سالمه کف سرم نزدیکه یک ساله بشدت چرب شده و ریزش شدید گرفتم دیگه مویی واسم نمونده 😫 خدا کنه خو ...

چقدر مث منی    منم دقیقا یکساله موهام چرب میشه  نه میتونم حالت بدم نن چیزی  قشنک ریده  تو سر کله  ریخت ادم🥲

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اقا هورمونش بهم میریزه،؟

ببخشید متوجه نشدم😂😂ولی کبد چرب ک دیگه اقا و خانوم نداره سونوی شکم و لگن و ازمایش برای کبد بدید، شاید از اونه

بعدم باید برید دکتر، متخصص غدد و پوست برید اونا بهتر متوجه میشن علت یهویی چرب شدن مو و پوست چیه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ببخشید متوجه نشدم😂😂ولی کبد چرب ک دیگه اقا و خانوم نداره سونوی شکم و لگن و ازمایش برای کبد بدید، شا ...

اخه از یسریا پرسیدم کبد چرب ب موی چرب ربط داره  گفتن نه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اخه از یسریا پرسیدم کبد چرب ب موی چرب ربط داره گفتن نه

اخه یسریا تو مشکلات خودشونم موندن، علمشون کجا بود ک بخوان نظر بدن؟ 

ممکنه از کبد هم نباشه

ولی بالاخره دکتر تشخیص میده یا مردم عادی؟ 

وقتی اینهمه راه هم بقول خودتون امتحان کردید و نتیجه نداده باید دکتر برید... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اخه یسریا تو مشکلات خودشونم موندن، علمشون کجا بود ک بخوان نظر بدن؟ ممکنه از کبد هم نباشهولی بالاخره ...

اره میرم ی یر دکتر ببینم میتونه  نجاتم بده ژا نه  واقعا  دیگه خسته شدم