2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که خوشبخت میشه فقط ب شانسشه یا قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون مغزت نوک بینیتو میبینه فقط

من خودم خواستگار خیلی خیلی پول دار داشتم خانواده خودم ب لحاظ مالی در برابر اون خیلی پایین بود ولی فهمیدم اون عاشق چهره و برخوردم شده ولی بنا ب دلایلی ردش کردم

سعی کن یادبگیری نظرت رو محترمانه بگی 

درسته من شما رو نمیشناسم ولی ادم باید اول پیش خودش محترم باشه و بد حرف نزنه

اگر بابای دختره پولدار باشهصددرصد ازدواج خوبی خواهد داشت و خوشبخت میشه.اما اگه بابای دختره پولدار نب ...

اصلا اینطور نیست عموی من پولداره اما دخترعموم جدا شده خیلی سال حتی پسرشو ندیده خانواده پسره فک کردن چون عموم پولداره چیزی به اینا میرسه ازدواج به شانسه نه به پولداری قیافه هیکل هیچی

.

چیزی ک من متوجه شدم اینه ظاهر و قیافه حرف اول رو میزنه برا پسراپسری ک خودش پولداره دیگه ملاکش پول نی ...

ظاهر و قیافه فقط ۵/۶ ماه اول جذابه بعدش رفتار هست که نگهش میداره،دیدی خیلی وقتا مرد ی زن خوشگل داره ولی میره با ی زنی خیانت میکنه به زنش که از زن خودش زشت تره؟بس اگه به ظاهر بود که این اتفاق نمیوفتاد

یا بازیگر خواننده های جذاب خوشتیپی که دوست دخترش یا زنش خیلیی قیافه و اندام معمولی دارن

❤Che khobe ke daramet
درسته ولی در نگاه اول قیافه مهمه تا اخلاق و...

خوب نگاه اول که مهم نیست مهم اینه که اون رابطه پایدار باشه ،به ازدواج بکشه و ازدواج خوبی داشته باشن

و درنگاه اول هم فقط قیافه نیست ،رفتار و حرکت های خانومانه هم مهمه فک کن ی دختر خیلیی خوشگل باشه ی تیکه ماه،ولی دهنشو باز کنه فوش بده،با صدای بلند و لحن پسرانه حرف بزنه واقعا جذبش میشه پسری؟

❤Che khobe ke daramet
انسان هایی که رفتاری سالم دارند و اَرزش و بزرگی خودشونو حفظ میکنن همیشه خوشبخت میشن ...من وسط جامعه ...

دقیقا انسان هایی که هم ارزش خودشون رو حفظ میکنن هم ارزش طرف مقابلشون رو،و قدردان همدیگه هستن خوشبخت میشن

❤Che khobe ke daramet
خیلی سنت کمه افتضاحه اصلا واسه ازدواج تا بیستو پنج سالگی فکرشم نکن حتی

خودمم نمیخوام ازدواج کنم

ولی اینجا شرایطم داغونه اصلا غیر قابل زندگی کردنه باید یجوری فرار کنم

خیلی سنت کمه افتضاحه اصلا واسه ازدواج تا بیستو پنج سالگی فکرشم نکن حتی

عزیزم خیلی طولانی میشه ولی میگم...

من واقعا داغونم الان افسردگی شدید در حد مرگ دارم اصلا نمیتونم از جام بلند بشم

پدر واقعا روانینه نمیزاره از در خونه بریم بیرون ن درس ن کار

پرانوعیدی و روانیه

از طرفی هیچ ساوپرت نمیکنه خداشاهده من کفش لباس هیچی ندارم داغونم روم نمیشه هیچ جا برم

خونمون تخریب شدس و قدیمی حموم نداریم میرم خونه فامیل با خجالت😭😭

هر روز هم هزارتا فحش میده دعوا راه میندازه 

اصلا دیگع دارم میمیرم دیگع نمیتونم زندگی کنم حالم انقدر بده که علایم ام اس دارم داغونم

این نصف کمتر رفتاراشع

ب وحشتناک ترین شکل ممکن زجر عزاب و شکنجه میده

واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم کاش یا اون میمرد یا من

حتی نمیدونه گوشی دارم 

مادرم با قرض برام گرفته...

اصلا ی روانی حرام زاده ب تمام معناست که از زجر دادن ما لذت میبره

عزیزم خیلی طولانی میشه ولی میگم...من واقعا داغونم الان افسردگی شدید در حد مرگ دارم اصلا نمیتونم از ج ...

اگه بگیم پول بده هزارتا فحش زشت میده

حتی زمانیکه مریض میشیم نمیرارع بریم دکتر

میگه بمیرید ولی دکتر نرید

من الان میگرن عصبی شدید دارم معده عصبی شدید😭همش تقصیرات اون اشغالع کاش میمرد

باورش سخته... ولی این فقط نصف کمتر بلاهایی هست که سر ما اورده