لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 عنوان کسی اینجا سینه هاش فیبروکیستیک هستش 89 بازدید | 16 پست ؟؟؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹 1403/10/17 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 مشکل چیه شما فیبروکیستیک هستید باعث ورم غدد لنفاویم شده گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 روغن سیاهدانه ماساژ بدینخمیر نمکی ببندین روزی ۲،۳ ساعت نیمدونم فیبروباعث شده که غپد لنفاوی زیر بغلم ورم کنه. بنظرتون میشه؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
چشمون_سیاه عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 11353 شما فیبروکیستیک هستید باعث ورم غدد لنفاویم شده مامانم بود اتفاقا لنف نودشم فعال بود هم مامو دادیم هم سونو گفت اوکیه ۶ ماه بعد پیگیری میخاد Off از ۶/۱۹🙃💕
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 مامانم بود اتفاقا لنف نودشم فعال بود هم مامو دادیم هم سونو گفت اوکیه ۶ ماه بعد پیگیری میخاد عه یعنی بخاطر فیبرکیستیکه اینجوری بودش ؟ ۶ماخ بعدش رفت باز؟درد هم دارن؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 منسونو هر 6 ماه جهت کنترل عه بخاطر فیبروکیستیک بودنش ؟ غدد لنفاویتون هم ورم کرده بود گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
چشمون_سیاه عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 11353 عه یعنی بخاطر فیبرکیستیکه اینجوری بودش ؟ ۶ماخ بعدش رفت باز؟درد هم دارن؟ گفتش اره هنوز ۶ ماه نشده بله درد هم داشت Off از ۶/۱۹🙃💕
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 گفتش اره هنوز ۶ ماه نشده بله درد هم داشت عه. من غددلنفاویم دونیم سانتشده. نگرانم خیلی . دارو چیزی داده؟مامو نرفتن؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
چشمون_سیاه عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 11353 عه. من غددلنفاویم دونیم سانتشده. نگرانم خیلی . دارو چیزی داده؟مامو نرفتن؟ نه گفت کافئین نخوره ویتامین ای و بی ۶ هم خوبه دکتر نرفتید؟ چرا اول مامو دادیم بعد سونو Off از ۶/۱۹🙃💕
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 نه گفت کافئین نخوره ویتامین ای و بی ۶ هم خوبه دکتر نرفتید؟ چرا اول مامو دادیم بعد سونو اها. سونو دادم پارسال . بچه هم شیر میدیم الان شدید شده فیبروکیستیکم . لنفاویم هم ورم کرده. سر پریود خیلی درد دارم. بنظرت خطرناکه این شرایط یعنی ؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
چشمون_سیاه عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 11353 اها. سونو دادم پارسال . بچه هم شیر میدیم الان شدید شده فیبروکیستیکم . لنفاویم هم ورم کرده. سر پریود ... عزیزم اگه متخصص ببینه خیالت راحت میشه کلی کلا درد نشونه خوبیه نگران نباش ولی ی دکتر برو Off از ۶/۱۹🙃💕
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2397 عزیزم اگه متخصص ببینه خیالت راحت میشه کلی کلا درد نشونه خوبیه نگران نباش ولی ی دکتر برو ممنون عزیزم . انشالله مال مامان شما هم زودتر خوب بشهمیشه ۶ماخ دش نتیجرو بمنم بگی . ممنون ازت گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹