2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 181 پست
آری تیرم 🥰حس محمد بهم ؟ کی میبینمش؟

احساس کمرنگ بهت داره 

تا چندماه اینده نزدیکای عید 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رسیدن به خواسته ت صلوات فرستادم 💓☘️

مرسی فداتشم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

واقعی یا الکی بگه مثلا ؟

نمیدونم 

ولی میاد یچیزایی میگه که امیدوارت کنه یا بهت قول هایی میده

نمیدونم ولی میاد یچیزایی میگه که امیدوارت کنه یا بهت قول هایی میده

مرسی عزیزم که جواب دادی برای امضات صلوات فرستادم بنظرت چقدر دیگه طول میکشه این قول دادنش ؟؟؟ الان میاد سمتم ولی ناامیده خیلی و همش میگه میمیرم اگ نبینمت

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

مرسی عزیزم که جواب دادی برای امضات صلوات فرستادم بنظرت چقدر دیگه طول میکشه این قول دادنش ؟؟؟ الان می ...

بنظرم دوسال 

ولی خودت یادش بده چجور راضی کنه خانوادش رو 

بترسونش بگو خواستگار خوب دارم مامانم اینا میگن قبول کن

بنظرم دوسال ولی خودت یادش بده چجور راضی کنه خانوادش رو بترسونش بگو خواستگار خوب دارم مامانم اینا میگ ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم