2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 181 پست
همش درست بود اشپزیم خوبه ولی علاقه ای ندارممیشه بگی حس ر بهم چیه ؟فردا خوشحال میشم یا دلگیر؟

بهت فکر میکنه یکی تعریف رو پیشش کرده یا میکنه رفته رفته جذبت میشه دست خودته ...

یچیزی ذهنت رو مختل کرده انگار که روحت رو ریخته بهم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب سوالم بگو عزیزم

چی بود سوالت گلی

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بهت فکر میکنه یکی تعریف رو پیشش کرده یا میکنه رفته رفته جذبت میشه دست خودته ...یچیزی ذهنت رو مختل کر ...

دقیقا درسته عزیزم یعنی پیشنهاد میده؟

به نظرت اون چیزی که میفعمم فردا بابتش دلگیر میشم یا شاد؟

جسمی چطور

ضربه خورده جایی از بدنتون؟

یا تب دارین نه ؟

۱ یا ۲؟

۲

بنظرم کنکور دومی رو قبول میشی اولی رو نه اروم ...خجالتی ...روحیه شکننده ایی داری

همشو درست گفتی دختر 😶

آره من آزمون اول قبول نشدم امسال آزمون دومم هس 

حالا که همشو درست گفتی میشه به این سوالم جواب بدی 

اینکه با کسی ک تو ذهنمه ازدواج میکنم ؟ و اینکه ازدواجم طول میکشه یا نه مثلا از نظر زمانی چقدر طول میکشه 

ممنون 

ارع ولی بازم عوضی هست چطور میتونم دلشو بدست بیارم ؟

بنظر میاد چون میدونه تو دوستش داری خودش رو میگیره برات و اذیتت می‌کنه...

یا فکر میکنه خیلی ادم بزرگیه ...

ادما جایی علاقه مند میشن که ارامش بگیرن 

اول حس ارامش بده بهش یه مدت خوب رفتار کن بعد یهو این رفتارهارو قطع کن خودش میوفته دنبالت این یه طرفند ناجوانمردانه هست ولی متاسفانه همیشه جوابگوهه 

بیشتر پسریه که از دخترای اویزوون خوشش نمیاد

انتقالیم دوسال بعد جور میشه؟

شاید 

احتمالش زیاده

کدوم شهر زندگی میکنم

تهران..اراک...تبریز ..شایدم مشهد یا اصفهان 

درسته عزیزم مامانش مخالفه بنظرت اخرش راضی میشه ؟؟ مامانش قبول میکنع بیاد ی بار باهام صحبت کنه؟؟؟چقدر ...

اسی میشه این اخری رو بگی ؟؟

@melvine    

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیزم لطفا منم بگو

چی بود سوالتون 

تهران..اراک...تبریز ..شایدم مشهد یا اصفهان

راستی عزیزم بنظرت من سال بعد مدرسه ای که الان توی ذهنمه مشغول میشم یا همین حایی که الان هستم ؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم