melvine مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 969 عنوان بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂 | مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 181 پست چندبار بین دوستام یچیزی گفتم اتفاق افتاده یا حس کردم فلانی اینکارو میکنه یا این خرف رو میزنه برای خودمم عجیب بوده حالا شما سوال بپرسین من ببینم واقعا حس شیشمم یا شانسی بوده اون چیزایی که گفتم بهم بگین درست گفتم یا غلط برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍 1403/10/17 | 14:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smartrabbit عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 63 فصل تولدت بهار یا تابستان حس کردم ...اره چون داری براش تلاش میکنی ایول دمت گرم درست گفتی متولد تابستونم ممنونم براتون صلوات فرستادم
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 969 الان در چه وضعیتی هستم روحی و جسمی حس میکنم از مسئله ایی ناراحتی و ذهنت رو درگیر کرده و زیاد بهش فکر میکنی نه؟ برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
1zanborasal عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 63 حس میکنم از مسئله ایی ناراحتی و ذهنت رو درگیر کرده و زیاد بهش فکر میکنی نه؟ جسمی چطور
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 969 ساده وزودباور استرسیم دوست دارم بهم کمک بشه ولی مودیم هستم راجب محمد حس میکنم ۶۰ درصدش بخودت بستگی داره برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
hastttiiiii عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 109 حس میکنم از مسئله ایی ناراحتی و ذهنت رو درگیر کرده و زیاد بهش فکر میکنی نه؟ عزیزم جواب ندادیامتحان چهارشنبه رو خوب میدم؟نمره کارنامم چجوریه بالای 19 یا 18 میشم؟
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 5996 راجب محمد حس میکنم ۶۰ درصدش بخودت بستگی داره ارع ولی بازم عوضی هست چطور میتونم دلشو بدست بیارم ؟
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 969 رنگ لباس؟ویژگی هام رو بگو زرد ..سفید ..ابی شایدم سبز یشمییییپوستت گندمیه؟ادم پر انرژی هستی موهات قهوه ایی تیره و خرماییه؟, برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 969 کی ازدواج میکنم با عشقم ازدواج میکنم یا ن یچیزی بپرس ببین من حسم رو شما درسته یا نه برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍
81mahboobeh عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1722 زرد ..سفید ..ابی شایدم سبز یشمییییپوستت گندمیه؟ادم پر انرژی هستی موهات قهوه ایی تیره و خرماییه؟, عزیزم لطفا منم بگو
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 969 من چه ماهیم اردیبهشت.. فروردین ؟شما خودت حس شیشمی😍😂🤍با ابوالفضل ازدواج میکنم ؟ویژگیاش؟ برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :) دختری از قوم لُر😍🤍