ازتون خواهش میکنم اگ میترسین شلوغ شه و حوصله جواب دادن ب بقیه ندارین تو ی تایپک دیگم جواب بدین
ارش برمیگرده؟ دوسم داره یا نه؟ اگ برمیگرده چ وعده زمامی خودش زنگ میزنه یا نه؟ ویژگی ظاهریشم دوس داشتین بگین
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام خسته نباشید ببخشید متوجه منظورتون نشدم الان ارش بهم برگشت ولی ب شدت سرد هست چیکار کنم
یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
پس حتما برش گردون پای خودتم گیره😞اما اگه تلاش کنی برمیگرده اصلا غرور و... بزار کنار چون کار اشتباهی ...
سلام دورت بگردم خوبی عشقم من میرابلم ولی کاربریم تعلیق شد میگم ارش بهم ی فرصت دیگ داد ولی بهم گفت میتونی با بی اعتمادیم کنار بیای گفتم اره تا خودمو سابت کنم ولی الان ب شدتتتتت سرده خیللللی سرد و خشک ینی درست میشه من باید بهش محبت کنم و ابراز احساسات کنم تا رام شه یا هم ک ن تمومکنم رابطه رو سودی برام نداره
یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕