بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش حس عذاب وجدان دارم نمیدونم سر در گمم باید چاره کنم بقول شما این سری به دکترم بگم
بله حتماً به دکترتون اطلاع بدید تا حالتون بدتر نشده درمان بشید من حتی نمیتونستم پیش دکترم خودم رو کنترل کنم اشکام همینجوری سرازیر میشد ولی با داروهایی که خوردم حالم بهتر شد احساس دلتنگی و خفگی بعضی وقتها هم بازم داشتم ولی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بودم ان شاء الله شما هم با درمان به موقع حالتون بهتر میشه مواظب خودتون و فرشته ناز تودلیتون باشید 😍 ❤️🌹🌹
توی دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
میدونی تاپیک قبلی مو بخون سر همونم غصه دارم یکم 🥲🥲 وهم و ترس دارم
ان شاء الله که چیزی نیست الکی به خودتون استرس ندید حالا من خودم دوران بارداری وحشتناکی رو گذراندم اولاً که با میکرو باردار شدم بعدش ویار شدید داشتم چندین بار از شدت استفراغ خونریزی معده کردم تا چهار ماهگی آمپول پروژسترون تزریق کردم به خاطر خونریزی و لکه بینی بعدش به خاطر جواب بد آزمایش آنومالی آزمایش ژنتیک دادم که تا جوابش بیاد مردم و زنده شدم وزن خودم به شدت لاغر شده بود و کلی حالم بد بود چند بار بستری شدم و در آخر هم به خاطر افسردگی سه ماه گریه و تحت درمان بودم وکلی دوران سختی رو کشیدم ولی همیشه توکل کردم به خدا و گفتم هر چی خیرو صلاحه برام رقم بزن شماهم الکی به خودت سخت نگیر ان شاء الله این دوران رو به سلامتی میگذرونی و نی نی کوچولو رو سالم وسلامت بغل میگیری
توی دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞