2777
2789
عنوان

همش حس گریه دارم باردارم شش ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 46 پست
اره بخاطر هورموناستمن تا ۷ ماهگی همش میگفتم بچمو سقط میکنم ، وقتی مثلا اعصابم سر چیزی خورد میشد اینج ...

منم😂😂😂هفته دیگه رابمانمه ولی هنور میشینم گریه میکنم سر هیچو پوچ تا یه ماه پیشم میگفتم زرم سفط کنم دور از جونش البته وقتایی ک حالم بد میشد😂

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

بهتر هی تند تندبیاد . هی نظر بده هی دخالت کنه بیشتر رو اعصابه😅نعمت داری قدرشو نمیدونی

نظر که میدن همون هفته یبار🙁

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم😂😂😂هفته دیگه رابمانمه ولی هنور میشینم گریه میکنم سر هیچو پوچ تا یه ماه پیشم میگفتم زرم سفط کنم ...

منم ازین فمرا ناجور دارم😫

اره بخاطر هورموناستمن تا ۷ ماهگی همش میگفتم بچمو سقط میکنم ، وقتی مثلا اعصابم سر چیزی خورد میشد اینج ...

غذا نه خیلی 

یوقتا انقدر حالم بده نمیتونم چیزی درست کنم

ولی هرروز گوشت میخورم حالا از جا مطمئن میگیرم یا شوهرم درست میکنه یا ام مجبوری خودم

بد ویارم بد ویار

غذاتو کی درست میکنه؟؟؟ کار خونه ام میکنی؟؟؟

غذا و کارا با خودمه

دیروز با بدبختی جارو زدم خونه رو از پا درد داشتم میمردم

من می‌خوام اقدام کنم واسه بارداری از الان به شوهرم گفتم نه زیاد میام خونه مامانت نه اونا تند تند بیا ...

من چون تنهام ناراحتم کسی رو ندارم ادم همدم میخواد شوهرم که منو درک‌نمیکنه سر همه چیز

عزیزم داری افسردگی زایمان میگیری باید به دکترت بگی و لازم باشه ارجاع میده روانپزشک دارو بگیری من ۳ م ...

همش حس عذاب وجدان دارم نمیدونم سر در گمم 

باید چاره کنم بقول شما این سری به دکترم بگم

اخی نازی😍اشکال نداره کم کم انجامش بده یا کمکی بگیر

کم کم انجام میدم ولی خونه همیشه بهم ریخته س😵‍💫🥲

همش حس عذاب وجدان دارم نمیدونم سر در گمم باید چاره کنم بقول شما این سری به دکترم بگم

بله حتماً به دکترتون اطلاع بدید تا حالتون بدتر نشده درمان بشید من حتی نمی‌تونستم پیش دکترم خودم رو کنترل کنم اشکام همینجوری سرازیر میشد ولی با داروهایی که خوردم حالم بهتر شد احساس دلتنگی و خفگی بعضی وقتها هم بازم داشتم ولی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بودم ان شاء الله شما هم با درمان به موقع حالتون بهتر میشه مواظب خودتون و فرشته ناز تودلیتون باشید 😍 ❤️🌹🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
بله حتماً به دکترتون اطلاع بدید تا حالتون بدتر نشده درمان بشید من حتی نمی‌تونستم پیش دکترم خودم رو ک ...

میدونی تاپیک قبلی مو بخون سر همونم غصه دارم یکم 🥲🥲 وهم و ترس دارم 

درکت میکنم عزیزم بارداری بیشتر نیاز به توجه و محبت داری

تو سختیا همیشه تنها بودم در حالیکه همیشه کمک همه میکردم 

میدونی تاپیک قبلی مو بخون سر همونم غصه دارم یکم 🥲🥲 وهم و ترس دارم

ان شاء الله که چیزی نیست الکی به خودتون استرس ندید حالا من خودم دوران بارداری وحشتناکی رو گذراندم اولاً که با میکرو باردار شدم بعدش ویار شدید داشتم چندین بار از شدت استفراغ خونریزی معده کردم تا چهار ماهگی آمپول پروژسترون تزریق کردم به خاطر خونریزی و لکه بینی بعدش به خاطر جواب بد آزمایش آنومالی آزمایش ژنتیک دادم که تا جوابش بیاد مردم و زنده شدم وزن خودم به شدت لاغر شده بود و کلی حالم بد بود چند بار بستری شدم و در آخر هم به خاطر افسردگی سه ماه گریه و تحت درمان بودم وکلی دوران سختی رو کشیدم ولی همیشه توکل کردم به خدا و گفتم هر چی خیرو صلاحه برام رقم بزن  شماهم الکی به خودت سخت نگیر ان شاء الله این دوران رو به سلامتی میگذرونی و نی نی کوچولو رو سالم وسلامت بغل میگیری 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
ان شاء الله که چیزی نیست الکی به خودتون استرس ندید حالا من خودم دوران بارداری وحشتناکی رو گذراندم او ...

اخی عزیزم چقدر سختی کشیدی

منم اتفاقا  اعتقاد دارم خدا نخواد هیچی نمیشه🥰🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

غذا نه خیلی یوقتا انقدر حالم بده نمیتونم چیزی درست کنمولی هرروز گوشت میخورم حالا از جا مطمئن میگیرم ...

میگن ۴۰ روز پشت سر هم گوشت بخوری اعصابت خراب میشه

سعی کن یکی دو روز چیز دیگه ای بخوری

عاشق امام زمانم❤