2777
2789
عنوان

شوهرای شما میزارن از اتاق پرو لباس فروشیا استفاده کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای پناه بر خدا

ادم چقدر می‌تونه شکاک باشه 

اصلا گیریم که دوربین داشته باشه ، خب بعدش چی؟

چیکار میتونن بكنن😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سعی کنید خیلی لباس پرو نکنید کثیفن

پس چجوری بخریم... دو سه میلیون مانتو بخریم بدون پرو؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دوربین 😂کجاشه من ندیدم .نه بابا مگه دیوونه ان‌ دوربین بزارن که مثلا چی ؟کلی زن لخت می تونه با یه سر ...

این حرفا تو کتش نمیره میگه همینی که گفتم 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

من رفتم مزون لباس مجلسی دوربین داشت لباس پوشیدم اومدم بیرون گفت بیا همسرت ببینه و بچرخ و فلان بعد دی ...

توی خود پرو دوربین داشت؟ اگر اینجوریه راحت میشد شکایت کرد چون داخل خود پرو نباید دوربین باسه

اینهمه رفتم، فعلا که مال هیچ کسی منتشر نشده

از خودش داستان میسازه

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
نمیدونم من چیزی ازش ندیدم ولی دیگه خیانتم بکنه میگم به درک منو پیر کرده

پسر عمم و شوهر دختر عموم همچین ادمایین بشدت هیزن 

حتی پسر عمم دوتا بچه داره جلو زنش دختر میبره خونه بعد این شوهر دختر عموم میشه برادر همون زن پسر عمم من از شوهر دختر عموم چیزی نشنیدم ولی بشدت شکاک ولی پسر عمم نمیزاره زنش حتی دم مغازه بره انقد شکاک ولی خودش شدید هیزه و همه هم خبر دارن

من همیشه بیادت میمونم ...

میگه دوربینایی هست اندازه یه بند انگشتتم نیست به راحتی مخفیش میکنن فیلم میگیرن

خب به چه دردش میخوره مثلا این فیلم؟

اگبخوات فیلم آدم لخت ببینه سخته براش ، که مجبوره خودش تهیه کنه مثلا؟؟

حرفایی میزنید ها...سال هاست همین مرد های شکاک این شایعات رو ساختن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تو خودت اتاق پرو دوربین بود ؟این توهین به خریداره اصلا نباید ازاین جور جاها خرید کرد

خرید نکردیم

بحث هم کردم گفتم حریم شخصیه

نه توی پرو لباس پوشیدم گفت بیا بیرون راه برو تا شوهرت ببینه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

شوهرم نه 

ولی خودم میرم اتاق پرو تا شلوارمو بیرون میارم که پرو کنم میگم عه الان پشت آینه دوربین دارن منو میبین 🤣🤣🤣 دو ساعت قبلش هم با انگشت زدن به اینه تست این میگیرم آینه اس یا نه 🤣🤣🤣🤣 

من رفتم مزون لباس مجلسی دوربین داشت لباس پوشیدم اومدم بیرون گفت بیا همسرت ببینه و بچرخ و فلان بعد دی ...

داخل پرو ندارن منظورتون بیرون پرو ک همه جا همینه ولی داخل اتاق پرو همچین چیزی نیست اگه باش پدر طرفو درمیارن

من همیشه بیادت میمونم ...