عسلللللللللممم مدیر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 عنوان بااینکه داشتم از دلتنگی میمردم ولی جواب زنگشو ندادم | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 37 پست خدایا 1403/10/17 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 10472 خیلی سختهمیفهممت خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
nafas___sa عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1798 به خدا حالم خیلی بده سخت بود با اینکه زنگ زد جوابشو ندم و بهش برنگردم مطمئن باش بازم سراغتو میگیره ک چرا جواب ندادی یا پیام میده
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 چند سال من ازش بزرگترم هزار بار هم به هم گفتیم مثل رفیق هستیم ولی باز میگه من مگه خرم بیام تو رو بگیرم بدممیاد توهین میکنه
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 من خودم شرایط و قبول کردم که ازدواج در کار نیست ولی چرا باید توهین کنه بگه مگه من خرم بیام تو رو بگیرم
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 مطمئن باش بازم سراغتو میگیره ک چرا جواب ندادی یا پیام میده اخه برگشتش از روی علاقه نیست
روانیه_خرابکار عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 801 چند سال من ازش بزرگترم هزار بار هم به هم گفتیم مثل رفیق هستیم ولی باز میگه من مگه خرم بیام تو رو بگی ... پس خوب کاری کردی جوابشو ندادی الان که قوی هستی میتونی دل بکنی دل بکن بعد مثل من تو یه رابطه ۴ ۵ ساله گیر میکنی که دیگه نه عشقی مونده نه شوق و ذوقی فقط بخاطر وابستگی مجبوری ادامه بدی
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 چقدر قوی هستی نیستم و فوق العاده حالم بده
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 پس خوب کاری کردی جوابشو ندادی الان که قوی هستی میتونی دل بکنی دل بکن بعد مثل من تو یه رابطه ۴ ۵ ساله ... ازدواج نمیکنید؟
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3332 اخه برگشتش از روی علاقه نیست ببین بلاکش کن. داره بازیت میده
روانیه_خرابکار عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 801 ازدواج نمیکنید؟ نه هی این پا اون پا میکنه فعلا چند ماه از سربازیش مونده بعدم که میگه میخواد بره دنبال کار بعدم خونه ماشین دیگه فکر کنم موهام سفید شه😂ولی معلومه منو برای ازدواج نمیخواد منم که کلا نمیخوامش فقط الکی باهمیم
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 همش گفت وای دوستم بدبخت شد داره با بزرگتر خودش ازدواج میکنه هی گفت هی گفت منم به خنده گفتم مسخره دوستات نکن شاید سرت اومد بعد با عصبانیت گفت مگه من خرم بیام تو رو بگیرم
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 نه هی این پا اون پا میکنه فعلا چند ماه از سربازیش مونده بعدم که میگه میخواد بره دنبال کار بعدم خونه ... از اول عاشق بودید؟
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 ببین بلاکش کن. داره بازیت میده اندازه موهای سرم بخشیدمش باز وقتی برمیگرده به دوهفته نمیکشه باز یه حرف میزنه دلمو میشکونه
عسلللللللللممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 440 دلم میخواد صداشو بشنوم حرف بزنم ببینمش ولی فایده نداره باید منتظر بمونم ببینم دوباره چند روز بعد با حرفش دلم و میشکونه