2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قورمه سبزی درست کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 120 پست
با خوندن تاپیک یاد گرفتم ،تگر یک زمانی پسرم کله خر خورد وزن گرفت، از همون محضر بهشون بگم برید وپشت س ...

یا خدا آروم باش🫠 

من خودم احتمال زیاد مادرشوهر بشم چون پسرزا هستیم

همش سرم میاد😂

ولی طبیعیه الان بشینی پای درددل مادرشوهرم تا صبح از مادرشوهرش گلایه میکنه 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا آروم باش🫠 من خودم احتمال زیاد مادرشوهر بشم چون پسرزا هستیمهمش سرم میاد😂ولی طبیعیه الان بشین ...

میدونم

ولی خیلی سخته، تو شرایط متفاوت ، رشد کنی وپسر بزرگ کنی و بعدا با از ما بهترون مقایسه بشی.

کاش هرگز عروس دار نشم

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
دقیقا منم همینجوریم مخصوصا اینکه کنارش سالاد شیرازی ام باشه

درسته خیلی خوشمزه است من همیشه بخاطر قورمه سبزی خدارو شکر میکنم

خواهر زادم بضی مواقع میگه خاله قورم سبزی مامان پز درس کن بیام

قورمه سبزی همه چیزش رعایت کنی خوب بپزی آخر پخت یه لایه نازک روش میبنده در ضمن قورمه سبزی نباید موقعپ ...

👌👌👌 هم زدنو نمیدونستم

من همیشه آخرش که به خورشت نگاه میکنم میبینم یه لایه روشه با لیمو ها میفهمم قشنگ جا افتاده رنگشم عوض شده

قورمه سبزی که سبزیش سبز رنگ باشه اسمش سوپه گوشته😁

شکمبه گوسفنده 🤣

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

میدونمولی خیلی سخته، تو شرایط متفاوت ، رشد کنی وپسر بزرگ کنی و بعدا با از ما بهترون مقایسه بشی.کاش ه ...

انشاالله یه عروس خوب بیاد توی خانوادتون 

شادی بیاره توی خونتون

انشاالله یه عروس خوب بیاد توی خانوادتون شادی بیاره توی خونتون

انشاءالله

ولی کاش هیچکس نه جلو ونه پشت سر ،بد کسی را نگه،حتی اگر واقعا بد باشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
👌👌👌 هم زدنو نمیدونستممن همیشه آخرش که به خورشت نگاه میکنم میبینم یه لایه روشه با لیمو ها میفهمم ق ...

افرین ماشالله متخصص هستین بعدش هم سرخ کردن با شعله متوسط خاصیت سبزی نمی‌بره الان پسته بادام که بو میدن خواص‌ش زیاد میشه هرکس میگه سرخ بشه خاصیتش میره بلد نیست بسوزه سبزی خاصیتش میره تلخ میشه با سرخ کردن اصولی فرق داره خلاصه این قورمه خوشمزه ایرانی خیلی زحمت دارن من درس میکنم برا خانوادم لذتششو ببرن باور میکنی دخترم هم یاد گرفته همیشه سبزی پاک میکنه من خورد میکنم اونم سرخ میکنه قشنگ یاد گرفته