قورمه سبزی یه کار تخصصیه که کار هرکس نیست
اول باید موقع پاک کردن ساقه سبزی کامل بگیری
بعد شستشو تمیز
بزاری آبش کامل بره باید رو دستمال تمیز پهن کنی
بعد باید با دست خورد کنی ریز ریز
بعد سرخ کردن کامل سیاه بشه
بعد از گوشت تازه گوسفندی استفاده کنی
لوبیا رو از شب خیس کنی
بعد پیاز داغ مشتی
گوشت قشنگ سرخ کنی
بعدش هم 5 یا 6 ساعت زمان بدی جابیفته
بعد شنیلیله خشک عین نعناداغ درس کنی
اضافه کنی
لیمو عمانی سوراخ سوراخ کنی 4 ساعت قبل بزاری تو آب تلخیش بره نیم ساعت آخر ا
اضافه کنی
دیگه این قورمه سبزی انگار از بهشت اومده من ماهی یه بار دو بار درس میکنم سبزی هم نباید فریزری کنی همون روز یا روز قبل آماده کنی تازه باشه