2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قورمه سبزی درست کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 120 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قورمه سبزی یه کار تخصصیه که کار هرکس نیست

اول باید موقع پاک کردن ساقه سبزی کامل بگیری 

بعد شستشو تمیز

بزاری آبش کامل بره باید رو دستمال تمیز پهن کنی

بعد باید با دست خورد کنی ریز ریز

بعد سرخ کردن کامل سیاه بشه

بعد از گوشت تازه گوسفندی استفاده کنی

لوبیا رو از شب خیس کنی

بعد پیاز داغ مشتی

گوشت قشنگ سرخ کنی 

بعدش هم 5 یا 6 ساعت زمان بدی جابیفته

بعد شنیلیله خشک عین نعناداغ درس کنی 

اضافه کنی 

لیمو عمانی سوراخ سوراخ کنی 4 ساعت قبل بزاری تو آب تلخیش بره نیم ساعت آخر ا

اضافه کنی

دیگه این قورمه سبزی انگار از بهشت اومده من ماهی یه بار دو بار درس میکنم سبزی‌ هم نباید فریزری کنی همون روز یا روز قبل آماده کنی تازه باشه

قورمه سبزی یه کار تخصصیه که کار هرکس نیستاول باید موقع پاک کردن ساقه سبزی کامل بگیری بعد شستشو تمیزب ...

ببین دقیقا همینه من تمام مراحل رعایت میکنم 

سبزیشم باید تیره بشه 

ولی الان یه عده میگن نه میسوزه فلان 

درحالی سبزیش نمیسوزه

بی نهایت خوشمزه میشه 

من شوهرم بعد ازدواج فهمید قورمه سبزی واقعی چجوریه 

الان اگه قورمه درست کنم یه مرحلشو رعایت نکنم دیگه متوجه میشه 

ولی به مادرش نمیتونه جیزی بگه که😅

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
یه بار مهمونی دادم یکی از غذاهام قورمه سبزی بود همه تعریف کردن به جز مادرشوهرم بعد دو روز بعد دعوتمو ...

مادرشوهر منم همینکارو میکنه😂😂😂حالا من یه جاری دارم که به همه میگه من فقط قورمه ای که خودم میپزم و میخورم از بقیه متنفرم. بعد رفتیم خونشون لوبیا کنسروی انداخته بود اندازه کله من. آب و دونش یه طرف. شوهرش که گفت لوبیا کنسرویه این گفت چرا گفتی. هیچوقت اون قورمه یادم نمیره البته شنیدم بعدش یبار خوب درست کرده😂😂

ای کاش الان که خسته و کوفته رسیدم خونه یکی قورمه سبزی پراز لوبیا و گوشت برام می آورد ...دریغ که حتی ...

بیا خونه ما اینو ببر 😂 من با اینکه گرسنمه ولی نمیتونم بخورم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

ببین اگه حوصله داری باب دل خودت  درست کن، شایدحوصله نداره، از مادرشوهرای که اصلا غذا رست نمیکنن (قدر این بدون) 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
اره سلیقه ای هست دیگه ولی ما هم سبز درست میکنیم سیاهش اصلا دوست ندارم حالم بهم میخوره ازش

بحث قورمه سبزی سیاه نیست. سبزی که خوب سرخ نشه انگار شبدر از باغ چیدی ریختی تو آب

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
بحث قورمه سبزی سیاه نیست. سبزی که خوب سرخ نشه انگار شبدر از باغ چیدی ریختی تو آب

والا ما درست میکنیم سبزه،خیلیم خوش مزست😁یبار سیاهشو خوردم اصلا خوب نبود دوسش نداشتم

ولی سلیقه ای هست بازم هرکی هرجور دوست داره