2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خداکنه زودتر بهتر بشی

مرسی گلم 🥰

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ده برابر مزخرف تر از کرونا

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
گلو درد که اصلا خوب نمیشه سرفه میکنم بد جور جوری که میخوام بالا بیارم و تنگی نفس بدن درد دارم شدید و ...

قرص مکیدنیو امتحان کردی؟ یدونه امار بزار داخل فویل و بزار روی گاز تا بپزه بعد نیم ساعت از فویل خارج کن بخورش من ۴ بار گرفتم 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

سرفه شدید تا حدی که باعث می‌شد بالا بیارم و نفسم بگیره آبریزش بینی بدن درد شدید سرم که خیلیییی بد در ...

ببین ما کل خانواده درگیر بودیم یک ماه تا میتونی مایعات بخور اگه اشتها نداری به زور بخور ودم نوش آویشن عسل آب لیمو بریز بخور روزی چند بار ایشالا خوب میشی

ای واییی منم سردرد شدید گرفتم و۳ شب بیهوش شدم نمیفهمیدن چیشده مغزم عفونت کرده بود

ایشالا ک سلامت باشی همیشه گلم..

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ای خدا دخترم از دیروز بی حال وتمروز منو وپسرم هم آب ریزش بینی داریم

نگران نباشید 

هر سال زمستون پیک آنفولانزا رو داشتیم

امسال بیشتر شده

از الان بهشون دارو های گیاهی بدید که از تشدیدش جلوگیری کنید

بدن به بدن هم فرق داره ممکنه یک نفر خیلی ساده بگیره و رد کنه