2777
2789
خیلی زرنگی 😂😂

تو هم همینجور😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان حس می‌کنم منم هستمتلقین شد بهم 😂🤍

کهن الگوی پرسفون داری، در موردش مطالعه کن، اون کهن الگو قدرتمندترین کهن الگو برای سفر به ناخودآگاه و کشف اسرار مخفی ذهنه، منم با همون قدرت تونستم ب اینجا برسم، همون قدرتی ک داریش، وقتی ازش استفاده کنی ب ملکه تبدیل میشی، ولی تا وقتی ازش استفاده نکنی همون دختربچه بازیگوش باقی میمونی، خیلی چیز جالبیه حتما درموردش مطالعه کن.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

کهن الگوی پرسفون داری، در موردش مطالعه کن، اون کهن الگو قدرتمندترین کهن الگو برای سفر به ناخودآگاه و ...

اره ذقیقا عالی بود. 

بهت درخواست بدم یه چیزی بگم 😂

وای دیروز مطالعه کردم

پرسفون بازیگوشه و همش میخواد از این شاخه ب اون شاخه بپره و همش در حال خیالبافی و بازیگوشی باشه و مسئولیت هیچی رو بر عهده نگیره، ولی پرسفون بسیااااااار زیرک و باهوشه،ب هر چی ک نگاه میکنه عمیقا میتونه باطنش رو ببینه، انعطاف زیاد پرسفون باعث میشه ب هیچ شکل و قالب خاصی نتونه دربیاد، قدرت تلقین در پرسفون بسیار بالاس، جوری ک با دیدن هر فیلم و هر جمله و هر آهنگ ، سریعا پرسفون خودش رو جای اون میذاره و همینجور بازیگوشی میکنه.

پرسفون بااینکه قدرت و هوش زیااااادی داره ولی از کمبود خودباوری و اعتماد به نفس رنج میبره، بخاطر همین همیشه میخواد بقیه بهش بگن چیکار کن و چیکار نکن و ...، ولی روزی ک پرسفون دیگ از این شیطنت ها خسته میشه کم کم ملکه درونش شروع ب بیدار شدن میکنه، و کم کم از قدرتش استفاده میکنه و اعتماد ب نفس و خودباوری پیدا میکنه، اونوقت میتونه تاج و تختی برای خودش بسازه ک هیچکی ن دیده و ن شنیده😉😁

پرسفون بازیگوشه و همش میخواد از این شاخه ب اون شاخه بپره و همش در حال خیالبافی و بازیگوشی باشه و مسئ ...

با قدرت تلقین تونستم یه کاری کنم ک فکرشم نمیکزدم 

واقعا باید قدرتمو بدست بیارم 

اره ذقیقا عالی بود. بهت درخواست بدم یه چیزی بگم 😂

همینجا بگو اگ میشه

پرسفون بازیگوشه و همش میخواد از این شاخه ب اون شاخه بپره و همش در حال خیالبافی و بازیگوشی باشه و مسئ ...

دقیقا بخاطر این قیلم وسریال و روح شاعرانه دلم می‌خواد تجربه کنم همه چیزو 

با قدرت تلقین تونستم یه کاری کنم ک فکرشم نمیکزدم واقعا باید قدرتمو بدست بیارم

بگو ببینم چی بوده

نمیدونم چطور تشکر کنم به حرفام گوش دادی حس کردم کسی توجه کرد ممنون بخاطر وقتی ک گذاشتی

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم ❤️🌹

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿