2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچا فوشش بدیم یا زوده؟

در شأن ما نیست اینکار

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

یه روز یه خانمه میاد پیش نجار میگه هر وقت اتوبوس از جلو خونمون رد میشه این کمد های ما سر و صدا میکنه بیا یه نگاه بنداز

نجار هم میره خونه خانمه و با چسب و میخ یکم تعمیر میکنه و خوب میشه

چند روز بعد دوباره خانمه میاد پیش نجار و میگه بیا باز هر وقت اتوبوس رد میشه کمد ما صدا میده، بیا تو کمد بشین اتوبوس رد شد ببین از کجاشه

نجار بیچاره هم قبول میکنه و میره خونه خانمه و داخل کمد میشینه

یهو شوهر خانم سر میرسه و میبینه کفش مرد جلو در خونست! 

با عصبانیت و اضطراب میاد دنبال آقا گشتن

در کمد رو باز میکنه میگه: تو اینجا چه غلطی میکنی؟؟

نجار بیچاره میگه: ناموسا بگم منتظر اتوبوسم "باور میکنی"