2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا بهم نامحرمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 83 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اصلا بحث دعوا نیست ممکن بهش بگم امروز دیر رسیدم سرکار میره به مامانم میگه نازنین امروز دیر رفته

خب مامانت واقعا باید دعواش کنه بگه خودتون به مسائلتون رسیدگی کنین نیاز نیس هرچیزی رو به ما بگین 

شوهرت خاله زنک نیست خاله بی ک.صه هست!انگار دقیقه اخری مرد شده!

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

جلوش سبزی بذاربشینه پاک کنهاز در و همسایه هم ازش بپرسبگو عمو زنکی دیگهوااااااا😅

نه اصلا بخدا همچنین عادتی نسبت به دختر و خواهرای خودش نداره فقط کل زندگی منو میرسه دست مامانم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
نه این به مامان من میگه

میدونم به مامان شما میگه

منم مثل شوهر شمام به مادرشوهرم میگم این بدش میاد قهر میکنه

البته من همه چی را نمیگم، سر بعضی موضوعات گله میکنم پیش مامانش این بدش میاد قهر میکنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب مامانت واقعا باید دعواش کنه بگه خودتون به مسائلتون رسیدگی کنین نیاز نیس هرچیزی رو به ما بگین شوهر ...

خیلی چشم پوشی کردم واقعا این یه مورد دهنم داره سرویس میکنه 

ببین اصلا بحث دعوا نیست ممکن بهش بگم امروز دیر رسیدم سرکار میره به مامانم میگه نازنین امروز دیر رفته

بهش بگو اینجور که معلومه انگار مامان من زنته نه من!وگرنه کسی راجع به زنش نمیره حرف بزنه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

چند بار ازت رابطه خواست بگو میترسم بری تعریف کنی اینم قبول نکن ببین چیکار میکنه

افرین این خوبه حتما اینو میگم مرسی

چه مادرای بی سیاستی معذرت میخوام ولی همین مادرا باعث اختلاف بین زن و شوهر میشن 

بعضیا انگار خوششون میاد با داماد گپ بزنن به شوخی از دخترشون ایراد بگیرن ولی باید بگم گند میزنن دیدم که میگم و خب مرد هم از این مورد سو استفاده میکنه و پدر اون دختر رو درمیاره اگه مامان او سایت هست لطفا با فرزندتون باشید و چشم روی همه عیب های بچتون بپوشونید و هرگز عزت نفسش رو پایین نیارید  

خیلی چشم پوشی کردم واقعا این یه مورد دهنم داره سرویس میکنه

خیلی اخه حرکت زشتیه 

شعور نداره ک اینجوری زندگیتون خراب میشه 

دو.جنسه و اینا نیس شوهرت؟

🫤😂والا کاش بود تو عقد باردار نمی‌شدم 

اینقدر رند و مظلوم نماست و سیاستمدار تو خانه  خودشون یه استکان بشکنه به من نمیگه