2777
2789

دکتر ناصر افضلیان واسه کوچولو ها بهتره یا دکتر هانیه قانع ؟

قبلا از هردو راضی بودم ولی الان دو دل شدم 

حالا به نظرتون کدوم بهتره؟

واسه کوچولو های خودتون چه دکتری رو در نظر دارید؟تهران باشه میخوام خیلی هم به تزریقات پایبند نباشه 

بردم درمونگاه پنی‌سیلین داد ۳ تا بچه خیلی اذیت شد 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

تهران نیستم

ولی ماشالله به توانت انشالله صحیح و سالم باشن

دختر من خیلی تو خونه حوصلش سر میره همش با تلوزیون و گوشی سرگرم میشه، باهاش چه بازی کنم🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
تهران نیستمولی ماشالله به توانت انشالله صحیح و سالم باشندختر من خیلی تو خونه حوصلش سر میره همش با تل ...

عزیز دلم چند سالشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم چند سالشه؟

2 سال و نیم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
2 سال و نیم

نسل جدید رو از تکنولوژی نمیشه گرفت اما میشه کمش کرد 

چند تا بازی که سرش رو حسابی گرم میکنه 

با هم خمیر بازی درست کنید 

کف خوراکی درست کنید و کف بازی کنید

باهم کوکی خونگی درست کنید با ایسینگ رنگی (بدون تخم مرغ )بده کوکی خودشو نقاشی کنه 

اب بازی توی تابستون حسابی حال میده 

اسباب بازی واسه تقویت دست ورزی بگیر واسش 

بیزی بورد بخر یا درست کن 

شن بازی با شن خونگی رو بچه ها خیلی دوست دارن 

اسباب بازی لمسی و حسی واسش بگیر 

باهم غذا درست کنید 

کتاب های حسی واسش بگیر عاشقش میشه کلی سرگرم میشه 

سوال دیگه ای داشتی در خدمتم 

(نکته ها : به فکر تمیزی خونه نباش یک روانشناس میگفت خونه مرتب بچه دور از جونش روانی تحویل میده ، پارچه یا زیر انداز کودک بنداز زیرش یک جای بزرگ در نظر بگیر حسابی بازی کنه)

خودتون هم جلوش تلویزیون نبینید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نسل جدید رو از تکنولوژی نمیشه گرفت اما میشه کمش کرد چند تا بازی که سرش رو حسابی گرم میکنه با هم خمی ...

مشکل تمیزی ندارم

فقط کتاب را سریع پاره میکنه

رنگ و مداد را میره میکشه رو دیوار و مبل

خمیر و شن را میذاره دهنش

چندروز پیش بردمش برف بازی اصلا توجه نمی‌کرد فقط برف میخورد

پای بازی فکری زود حوصلش سر میره، مثل پازل و اینا، چون زود یا میگیره و دیگه تکراریه واسش

مشکل تمیزی ندارمفقط کتاب را سریع پاره میکنهرنگ و مداد را میره میکشه رو دیوار و مبلخمیر و شن را میذار ...

کتاب پارچه ای بگیر یا با نمد واسش بدوز

رنگ خودت ماست و رنگ های طبیعی مثل لبو یا .... رو ترکیب کن (چند قطره خیلی کم بریز از آب های خوراکی رنگی)

خمیر و شن خونگی درست کن و بهش یاد بده خطرناکه خوردن خمیر جلوش وانمود کن داری خمیر میخوری و یهو دل درد میگیری 

بازی فکری و پازل واسش خیلی مناسب نیست چون چیز جدیدی یاد نمیگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کتاب پارچه ای بگیر یا با نمد واسش بدوزرنگ خودت ماست و رنگ های طبیعی مثل لبو یا .... رو ترکیب کن (چند ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتی🌹

اگه بازم سوال داشتم میتونم مزاحمتون بشم

خیلی ممنون که وقت گذاشتی🌹اگه بازم سوال داشتم میتونم مزاحمتون بشم

چرا که نه ، حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40