2777
2789

قدم ۱۵۷ دلم میخواد شوهرم یا پارتنرم بالای ۱۸۰ باشه ب توچه ک فشار میخوری

میگه تو میخوای قد کوتاهتو با قد بلند پارتنرت پوشش بدی اخه ب توچه گیریم ک اینطور باشه تو چرا فشار میخوری

اینکه بهم میگی کوچولو واقعا شخصیت خودتو نشون میدی انگار قد بلند تو ب من برتری داره درضمن من عاااشق قدمم چون ریزه میزم همه پسرا هم ریزه دوس دارن حالا تو فشار بخور

🤣🤣🤣

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا کار درستی میکنی لا اقل می‌دونی بچه تو قدش میانگین شما دو تا میشه و قد کوتاه نمیشه

😂😂😂😂

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت🙏🏻۹/۲۸ صدای قلب نی نی رو شنیدم 😍

عزیزم شما مگه متاهل نیستی؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

همونجا دعوا کردین تموم شد دیگه قفلم نکرده که😐

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗