2777
2789
عنوان

خواهرای گلم مدیر مدرسه گفت میخواد پسرم و اخراج کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 52 پست
دقیقا مدرسه فقط استرس میدن بچه مادر باید همراهی کنه که اون درس براش عذاب نشه

به خدا همش داخل گروه کلی درس و مشق می‌ذاره میگه باهاشون کار کنید آخه معلم هم باید کار کنن باهاشون یا همه چیز سر مادرا آوار میشه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه پسر شما دیر اموز تنها راهش اینه معلم خصوصی بگیرید و خودتون هم بهش یاد بدید تا کمی یاد بگیره

ریاضی عالیه 

خیلی کار میکنم بازم متوجه نمیشه چیکار کنم

براش کارت های حروف درست کن.ازش بخواه با کنار هم چیدنشون کلمه بسازه.یا اون کلمه رو بگه شما بسازی

تمرین کردن فقط دیکته گفتن نیست اینجوری بچه خسته میشه باید روش های متفاوت رو امتحان کنی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عجب مدیر مدرسه مضخرفی.همچین غلطی نمیتونه بکنه.اگر بچت تو درس های دیگه واقعا خوبه و فقط املا بده مشکل ...

به خدا حتی پیش دبستانی نرفته طفل معصومم 

خواهرم به خدا کار میکنم باهاش مغزی برام نمونده معلم همش داره داخل گروه درس و مشق می‌ذاره که شما کار ...

همه همینن عزیزم.پسر منم کلاس دومه پارسال همین بساط رو داشتیم.خودم‌کار نمیکردم‌ پسرم عقب میموند.امسالم که ساعت ها رو آموزش دادن رسما پسرم تو کلاس چیزی متوجه نشده بود خودم باهاش کار میکنم مداوم.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به خدا همش داخل گروه کلی درس و مشق می‌ذاره میگه باهاشون کار کنید آخه معلم هم باید کار کنن باهاشون یا ...

والا من کنکوریم 

معلم از اول دبستان تا الان فقط نشسته 

واقعا حقوقشون حلال نیست 

سیستم اموزشی ایران خرابه 

خودت باید دستبکار بشی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خدا همش داخل گروه کلی درس و مشق می‌ذاره میگه باهاشون کار کنید آخه معلم هم باید کار کنن باهاشون یا ...

معلم بچه های ماهم همینه دیگه بیشتر از حیطه زمانی و کاریش کار نمیکنه 

ما مادرا باید کار کنیم مخصوصا کلاس اول اگر یاد نگیره تا اخر درسش ضعیفه 

رو حساب معلم و چیزایی که میگه نباش 

چندتا پیج عکسشو برات فرستادم هنگه میاد دیدی فالو کن کاراشونو انجام بدم شرط میبندم درسش خوب میشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ریاضی عالیه

فرقی نمیکنه عزیزم منم یک دانش اموز دارم ریاضیش خوبه اما فارسی نمیتونه بخونه و به روانشناس مراجعه کرده گفتن دیر اموز باید حتما معلم خصوصی بگیر و توی خونه خیلی کار بشه و سال دیگه باید بره مدارس غیرانتفاعی سطح پایین 

الان خداروشکر یکم بهتره شده 

به خدا حتی پیش دبستانی نرفته طفل معصومم

خب یکی از دلایلشم همینه بچه یکمی از همکلاسیاش عقب تره

پیش دو خیلی کار میکنن بچه ها جلو میفتن نشانه هارو که نه ولی مسائل دیگه ک همینا باعث میشه کلاس اول بچه جلو باشه 

ایرادی نداره بازم از اینکه هیچکاری نکنی بهتره ..تلاشت رو بکن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

والا من کنکوریم معلم از اول دبستان تا الان فقط نشسته واقعا حقوقشون حلال نیست سیستم اموزشی ایران خراب ...

خودم کلی بیماری دارم عصبی میشم معدم درد میکنه وحشتناک خودم و خیلی کنترل میکنم پسرم اذییت نشه گناه داره طفل معصومم به خدا رفتم دنبالش دهنش پر خون شده بود یکی از سال بالایی ها کتکش زده بود هیچ کس داخل مدرسه نیست جلوی این وحشی هارو بگیره هرروز میرم کتک زدن به مدیر میگم میگه ما مسئول پسر شما نیستیم نمیدونم این چه وضعیه که مدارس درست کردن 

شهرتون مرکز اختلالات یادگیری نداره؟ یه سرچ کن از آموزش پرورش بپرس

شهرای بزرگ دارن

عزیزم شما هرچیم با بچه کار کنی درست نمیشه احتمالا پسرت اختلال خواندن و نوشتن داره که برطرف کردنش با روش های خاص آموزشی است

چرا؟پس چجور اول رفته؟

هزینه پیش دبستانی نداشتم اول رفت پرسیدن گفتم که نرفته ثبت نام کردن هنوز هزینه ثبت نام و ندادیم 

شهرتون مرکز اختلالات یادگیری نداره؟ یه سرچ کن از آموزش پرورش بپرسشهرای بزرگ دارنعزیزم شما هرچیم با ب ...

اگه ریاضیش خوبه و فقط تو فارسی مشکل داره احتمالن اختلال یادگیری داره

این بچه ها تو ضریب هوشی تفاوتی با بقیه ندارن ولی باید آموزش خاص ببینن 

خیلی از نوابغ این اختلالو داشتن