2777
2789
عنوان

اونایی که نماز شب می‌خونید بیاید از آثار روحی این نماز بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 35 پست
یه پیشنهاد اگه بیدار نمیشید توی روز قضاش رو بخونید انقدرررررر حال میده از طرفی خدا خودش به همچین بند ...

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ما هم زیاد توی خونمون دعوا میشه جدیدا که میخونم

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج ...

عزیزم

نگو لاعلاج

هیچ بیماری لاعلاج نیست

مگه ما ب قدرت شفای خدلوند اعتقاد نداریم ک بخوایم بگیم لاعلاج؟!

فرزند خودمم بیماری داره..... من خودم عجیب سختی گذروندم. بنظرم برا دعا کردن، اول باید برا آرامش والدین و خانواده دعا کنیم و اینکه این سختی ها رو آزمایشات الهی ببینیم و بعد ان‌شاءالله شفای بیمار

از خدا میخوام تو این آزمایش بزرگ الهی، روسفید بیرون بیاین و خدا بیمار مورد نظرتون شفای عاجل بدن

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج ...

حتما 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار