2777
2789

خانم ها من قرار بود 6 همین ماه پریود بشم 

بعد 10 بی بی چک زدم یکی دو دقیقه نهایت وایستددم منفی بود هنوز هم پریود نشدم 

قبلا اینجوری میشدم ولی اون موقع ورزش نمی‌رفتم و چاق بودم خیلی 

حالا چند بار زدم به شکمم شکم درد عجیبی شدم ببخشید ببخشید عذر میخوام شبیه به شکم درد اسهال این چیزا ولی یکمم زد به کمرم درد الان فقط جای مثانم سنگینی می‌کنه یک مقدار 

بعد هم 8 همین ماه هم باشگاه رفتم بدنسازی وزنه زیاد زدم چیزی بود همون موقع سقط میشد نخ9

من مجردم بعد پنج سال جدا شدم یک ماهه شاید هم بیشتر باشه 

خدایا توبه

امروز سایت شبیه مجمع دیوانگان شده.

هنوز اسم دکتر زنان به گوشتون نخورده شما؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولین باره بین گشتن توی اینترنت و درس خوندن ترجیح میدم برم درس بخونم کمتر تاپیک سم ببینم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

خب قبل طلاق آزمایش بارداری میدن

و اینکه مگه رابطه داشتی 

وقتی رابطه نباشه گرده افشانی که نمیشه🤨

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
طلاق نگرفتم نامزد بودیم

خب مگه تو این ماه رابطه داشتی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بسم الله لاحول و لا قوه الابلاه 

یعنی شماها تو نامزدیم که دوره شناخت نمیتونید جلوی خودتون بگیرید آدم شاخ درمیاره واقعا بابا برای انسان بودن خودتون لااقل یکم احترام قائل باشید بنظرم حتا حیوان هم میتونه کمی قوای جنسیش و کنترل کنه الا بشر....

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

خدایا توبهامروز سایت شبیه مجمع دیوانگان شده.هنوز اسم دکتر زنان به گوشتون نخورده شما؟

🤣🤣🤣🤣🤣

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊