2777
2789
عنوان

نامزدم کتکم زد گفت من از اولش تورو نمیخواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 59 پست
نمیدونستم به اجبار خانوادشه

از اول لال نبود ک موقع خواستکاری در دسشوییو وا میکرد می‌گفت نمیخوامت

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونستم به اجبار خانوادشه

خب توام کم نیار جیغ و داد کن با هر چی میتونی بزنش اینطوری فور میکنه هر غلطی بخواد میتونه بکنه تا گفت با اون ازدواج نیککم بگو اول من و طلاق بده 

در اولین فرصت برو پیش یه مشاور خوب

یه چیزیم میگی میگن باید با سیلی صورتو سرخ نکه داش

یعنی تا اخر عمرش فقط حسرت بکشه ؟؟؟ من خودم اینو میدونم شما لازم نیست بگید عزیزم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چرا حس میکنم الکیه🗿🗿

اینکه پسر به اجبار خانواده زن بگیره بنظر منم با عقل جور در نمیاد 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

غلط کرده میزنه 

به پدر و مادرت گفتی میزنتت؟

بگو نمیخوام با کسی که از الان دست روم بلند میکنه برم زیر یه سقف...

خیلی باهاشون حرف بزن بیشتر با هر کدومشون که منطقیه

حالا مادر، پدر ، خواهر بزرگتری، برادری 

یعنی تا اخر عمرش فقط حسرت بکشه ؟؟؟ من خودم اینو میدونم شما لازم نیست بگید عزیزم

واالا من میگم به جای کتک به خانواده بگین قانونی اقدام کنین یه سری کاربرا میگن بجه ای مجردی حرف نزن نمیفهمی تا می باید کتک بخوره احه حالا گفته خیانتم میکنم

بیماری جدید تو سایت واگیردارم هست

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

ببخشیدا اسی اینقدر رک میگم!!! اصلا از زنای ضعیف و تو سری خور خوشم نمیاد! پاشو جمع کن خودتو زندگیتو🤬 نشسی معجزه رخ بده؟ الان جدا نشی, فردا پس فردا با بچه میخوای چیکار کنی؟ 

اینقدر هم آویزون خانواده نباشین! خانواده هم گفتن آبرو داریم و فلان بگو آبروتون بخوره تو سرتون....سلیطه بازی در بیار....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببخشیدا اسی اینقدر رک میگم!!! اصلا از زنای ضعیف و تو سری خور خوشم نمیاد! پاشو جمع کن خودتو زندگیتو🤬 ...

زن ضعیف که خودتون هم جزشون شدید .... 

چرا باید همچین داستانی رو باور کنید؟ 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40