بچها من خیلی عاشقشم ولی همیشه وقتی کسی نیست کتکم میزنه میگه من عاشق یکی دیگم(اکسش) تورو بزور خانوادم مجبور شدم بگیرم 🥲 عقد هستیم نمیتونم جدا شم خانوادم منو میکشن میگن ابرومون میره اگر توی عقد جدا شی
نامزدمم میگه حتی وقتی که باهات ازدواج کنم بازم با اون دختره تو رابطم و باهاش ازدواج میکنم دیروز انقدر کتکم زد که کبود و زخمی شدم کلا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی تا اخر عمرش فقط حسرت بکشه ؟؟؟ من خودم اینو میدونم شما لازم نیست بگید عزیزم
واالا من میگم به جای کتک به خانواده بگین قانونی اقدام کنین یه سری کاربرا میگن بجه ای مجردی حرف نزن نمیفهمی تا می باید کتک بخوره احه حالا گفته خیانتم میکنم
ببخشیدا اسی اینقدر رک میگم!!! اصلا از زنای ضعیف و تو سری خور خوشم نمیاد! پاشو جمع کن خودتو زندگیتو🤬 نشسی معجزه رخ بده؟ الان جدا نشی, فردا پس فردا با بچه میخوای چیکار کنی؟
اینقدر هم آویزون خانواده نباشین! خانواده هم گفتن آبرو داریم و فلان بگو آبروتون بخوره تو سرتون....سلیطه بازی در بیار....
نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲